Friday, 20 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> Ovaj website će platiti hackerima da naprave iOS 7 jailbreak
ios-7-jailbreak-main

Ovaj website će platiti hackerima da naprave iOS 7 jailbreak

Kao što znate još uvijek ne postoji untethered jailbreak za iOS 7. Iako velika većina misli da uz iOS 7 jailbreak možda nije ni potreban, s obzirom da se većina starih jailbreak funkcija može naći u iOS-u 7, još uvijek ima nas ‘Pro’ korisnika koji se nadamo većoj slobodi kod hack-iranja naših ljubimaca. Iako se, po nekim glasinama, iOS 7 jailbreak očekuje u prvom tromesječuju 2014., odavno nismo čuli nikakvih pozitivnih jailbreak novosti niti znamo ikakav datum, pa mnogi već gube nadu.

Na sreću, jedna od tih grupa nestrpljivih korisnika je realizirala odličnu ideju. Platimo hackerima da naprave jailbreak. Umjesto da dajemo donacije, nakon što je jailbreak napravljen, skupimo novce prije nego što je napravljen i motivirajmo potencijalne hackere koji za sada nisu u iOS zajednici.

Siguran sam da ste već čuli za Kickstarter.com. Website koji vam dozvoljava da skupite lovu za bilo kakav projekt izravno od internet masa. Ideja je da ako imate zanimljivu business ideju, stotine tisuća ljudi vam da par Kuna za realizaciju ideje. Ako skupite dovoljno novaca, odnoso ako je ideja dovoljno interesantna, dobijete novce za provedbu u djelo. Ako ne skupite, novci se vraćaju svima koji su ih donirali.

jailbreak-crowdsource

Na sličnom principu radi isios7jailbrokenyet.com (Imamo li jailbreak za iOS7). Naime, grupa entuzijasta je napravila website koji vam dozvoljava da na principu Kickstartera donirate neke novce, koliko možete ili želite za iOS 7 jailbreak. Ovi novci bi trebali motivirati potencijalne hackere da naprave iOS 7 jailbreak prije Evad3rsa, tima koji nam je donio neke od prijašnjih jailbreak alata.

Naravno ne bilo kakav jailbreak, već tu postoji čitav niz pravila koja će osigurati da jailbreak radi za sve ili bar većinu koja su na iOS-u 7.

Jailbreak alat mora raditi s

  • iPhone 4S
  • iPhone 5
  • iPhone 5C
  • iPhone 5S

na iOSu 7 uključujući posljednju inačicu iOS 7.0.4. Jailbraek mora biti untethered i mora biti besplatan za korisnike, te imati OSI licencu.

Za sada je već uplaćeno preko 3 tisuće dolara u samo dva dana. Ako ste jedan od onih kojima je jailbreak prijeko potreban možete se uključiti u donacije te pogledati više detalja na web stranici.

Što mislite o ovoj ideji?

  • Maki

    Ne pada mi na pamet nikad vise koristit frankenstein iphone ! Samo sim free, koji ne šteka, koči i upada u safe mode zbog nekih cydia nedovrsenih “programcica” koji samo usporavaju tel…jedino Igo navigacija mi hvali, a sve ostalo je nepotrebno sa cydie, jer sto vise trpate te aplikacije tel i vizuelno sve vise sliči na mrski android, a to ne zelim jer imam osjecaj da ce me onaj odvratni spijun Eric Scmidt ugrist za uho iz slušalice

  • Rudy

    pa kad i imaš kopiju androida na mobitelu ;)