Tuesday, 27 October, 2020
Home >>> JailBreak >>> PanguTeam već radi na jailbreaku za iOS 8
iOS 8

PanguTeam već radi na jailbreaku za iOS 8

Siguran sam kako vas informacija o sinoćnjem debiju iOSa 8 nije zaobišla. Za razliku od prethodnih godina, ovaj put se prilično smanjio broj korisnika koji su se žalili na pretrpanost Apple servera, što je jako pohvalno. Ipak, mnogi od nas izabrali su pričekati još sa nadogradnjom na iOS 8 iz prostog razloga što se ne želi izgubiti jailbreak. Za sve one iz tog tabora stigao je i tračak nade – PanguTeam je počeo sa radom na iOS 8 jailbreaku.

pangu-tweet-e1410987908623

Prije no što se ponadate moramo upozoriti na to da nije poznato kada će jailbreak biti dostupan. Scenarij po kojem ćemo na iOS 8 jailbreak čekati nekoliko mjeseci vjerovatniji je od onog da ćemo ga dobiti uskoro. U prikazanoj poruci PanguTeam upozorava kako je dan prije izlaska iOSa 8 zadnji datum na koji će Apple potpisivati iOS 7.x.x firmware (osim za iPhone 4), te da svi koji još žele jailbreakati svoje iUređaje naprave restore. “Što se tiče iOSa 8, već smo na putu.”

Ipak, pozitivno gledajući sada znamo više no što smo znali prije par dana, jailbreak i dalje nije mrtav, a da li i kada želite svoj iUređaj nadograditi na iOS 8 je odluka koja ostaje na vama.

 

Story credits: iDownloadBlog

 • Zeljko

  Update cu napraviti onog dana kada izadje JB!

  • iTatko

   Vidi se da si neiskusan, nakon pojave jb-a Apple ce izbaciti iOs 8.1 koji krpi neke greske u japanskom jeziku i produzava trajanje baterije za 25 posto.

 • gost

  eto 8.1 ali eto i jailbreaka, pa ti itatko nisi baš ispao nešto pametan

  • guest

   Si ti brejkao? imaš li cydiju ili samo ssh?