Saturday, 19 October, 2019
Home >>> Cydia >>> SemiTethered iOS 5 Jailbreak Tweak Update
ios-5-jailbreak-main

SemiTethered iOS 5 Jailbreak Tweak Update

Prošlog tjedna smo objavili novu verziju RedSn0w tethered jailbreaka pod imenom SemiTethered. Naime, radi se o Cydia Tweaku koji čini da tethered iOS 5 RedSn0w jailbreak bude Semi Tethered.

Što je Semi Tethered Jailbreak?

Semi Tethered je naravno puno bolja opcija za sve one koji su nestrpljivi i više ne mogu čekati pravi untethered jailbreak alat.

Prije par dana BigBoss je izbacio update za SemiTethered tweak Ver 0.7.9  koji popravlja dosta problema koji su pronađeni u originalnoj verziji.

Promjene u ovoj zadnjoj verziji:

1. iUređaji se sada mogu syncati sa iTunesom
2. iUređaji se više ne reboot/restartaju svakih par minuta sami od sebe kao što su neki korisnici prijavili.
3. App Sync problemi jos uvijek postoje i Saurik ih ne može popraviti budući da App Sync team ne koristi Substrate kod. Saurik moli sve koji žele da koriste App Sync da kontaktiraju App Sync team i da ih nagovore da počnu koristiti Substrate kod kao i svi ostali koji koriste Cydiau.
4. Reboot sada traje 90 sekundi a sa novim updateom Substrate koda će trajati još kraće.

Što je Substrate Kod?

Saurik i BigBoss su javili da će nastaviti razvijati SemiTethered tweak. Posljednju verziju SemiTethered jailbreaka tweaka možete naći tako što dodate

http://thebigboss.org/semitether/” (Bez navodnika) source u Cydiau.

Kako dodati Cydia Source?

No, što ovo znači za pravi untethered jailbreak alat? Nešto nije u redu ili Dev team čeka da Apple izbaci iOS 5.1 koji treba popraviti par bugova u iOS 5 softwareu?

Čekanje na pravi untethered jailbreak se nastavlja. Što vi mislite?