Thursday, 14 November, 2019
Home >>> Glasine >>> Untethered jailbreak gotovo je spreman za sve A4 uređaje
ios5UJ

Untethered jailbreak gotovo je spreman za sve A4 uređaje

Pod2g sasvim sigurno je ime koje se trenutno najviše spominje u jailbreak zajednici. Naime, ovaj član Chronic Dev Teama prošlog tjedna servirao nam je video pomoću kojega  je prikazao funkcionalan untethered jailbreak za iOS 5 na svom iPod touchu. Nakon toga je potvrdio kako će ovaj jailbreak  raditi i na iOSu 5.0.1 , te kako je uspio jailbreakati i iPhone 4.

Mladi haker ima pune ruke posla, a napredak u razvoju untethered jailbreaka odlučio je podijeliti i sa čitaocima svog bloga. U seriji postova Pod2g  govori kako je završio programiranje jailbreak-a za iPad 1, iPhone 4, iPhone 3GS, iPod touch 4 (na nedavno prikazanom videu on koristi iPod touch 3 tako da je taj dio već završen), te Apple TV 2G.

Nakon što se završi period testiranja možemo očekivati i novi jailbreak alat od strane Chronic Dev Teama koji će ovaj exploit učiniti dostupnim za sve nas. Iako još ništa nije potvrđeno, postoji mogućnost da će se sa objavom čekati do izlaska iOSa 5.1, za slučaj da je pronađeni exploit u stanju jailbreakati i taj firmware koji je developerima već dostupan u drugoj beta inačici.

Vlasnici iPhonea 4S, kao i iPada 2, morat će čekati nešto duže pošto spomenuti uređaji nisu u kombinaciji za ovu rundu jailbreakanja. Nestrpljivi napredak mogu pratiti i na blogu pod2ga a možete se kladiti da ćete i kod nas pročitati veliku novost čim novi alat bude “pušten u divljinu.”

  • iDjordjevic

    Pa gde je Jailbreak vise…