Wednesday, 28 July, 2021
Home >>> JailBreak >>> Već imamo PP jailbreak za iOS 8.4.
PP-jailbreak-main

Već imamo PP jailbreak za iOS 8.4.

Apple je prije par sati tek izbacio iOS 8.4 i izgleda da jailbreak za novu inačicu neće biti problem.

Naime nova grupa hackera pod imenom PP koji su poznati po krađi TaiG koda za TaiG v2.0 jailbreak su izbacili Jailbreak alat pod imenom PP koji dozvaljava Windows jailbreak iOSa 8.4.

Mi ga još nismo probali ali prema izvješću korisnika na Redditu i drugim blogovima, jailbreak kao i Cydia rade bez problema.

TaiG team se također oglasio te potvrdio da je kod za iOS 8.4 jailbreak koji se koristi u PP jailbreaku takođen ukraden od njih.

After the release of iOS8.4, TaiG’s exploit isn’t blocked. BUT PP stole TaiG’s exploit for a jailbreak. The act should be strongly condemned

Osim toga TaiG team je već preko twittera objavio da je novi jailbreak u pripremi i da ga momentalno testiraju. Također su nagalsili da bi trebao izaći za sat vremena.

Update:  Upravo izbačen TaiG jailbreak alat za iOS 8.4. – Kako jailbreak iOS 8.4 pute TaiG v2.2.0 jailbreak alata.

S obzirom da nismo upoznati s grupom hackera koji su napravili PP Jailbreak ja bih vam preporučio da pričekate TaiG jailbreak ili bar dok se drugi ljudi iz jailbreak zajednice kojima je za vjerovati oglase preko Twittera te potvrde da je jailbreak čist i bez ikakvih sigurnosnih problema. Osim toga alat je na Kineskom.

PP

Mi ćemo nastaviti pratiti događanje te vam javiti razvoj situacije.

Update:  Upravo izbačen TaiG jailbreak alat za iOS 8.4. – Kako jailbreak iOS 8.4 pute TaiG v2.2.0 jailbreak alata.

Ako želite biti obavješteni o novostima ovog tipa počnite nas pratiti i putem Facebooka ili Twittera.