Monday, 16 May, 2022
Home >>> JailBreak >>> WWJC (World Wide Jailbreak Con) zakazan za travanj
wwjc_logo

WWJC (World Wide Jailbreak Con) zakazan za travanj

Već četvrtu godinu za redom jailbreak konvencija (WWJC) okuplja developere i entuzijaste pod jednim krovom. JailbreakCon( WWCJ, ranije poznat kao MyGreatFest) ove godine će biti održan u San Franciscou od 11-12 travnja. Karte se mogu nabaviti već sada a svoje prisustvo su najavili Jay Freeman, pod2g i developeri brojnih Cydia tweakova.

U subotu 11. travnja održat će se niz radionica. Craig Fox, osnivač JaibreakCon-a, kaže kako su radionice namijenjene onima koji nemaju puno iskustva u razvoju tweakova. Cilj je da se nauči nešto novo ali i da se prikupi inspiracija za nastavak učenja na ovom polju. Iskusni dizajneri i developeri će ovdje dobiti priliku da se dodatno upoznaju i uvežu kako bi radili na budućim, zajedničkim projektima. Nedjelja će biti rezervirana za priču a listu priznatih imena koja će se obratiti prisutnima možete naći na službenoj stranici konvencije.

Za one još maloljetne karta će koštati 10$, dok će stariji od 18 kartu plaćati po 30$. Na žalost, velika daljina spriječit će većinu nas entuzijasta iz Evrope. Ipak, nestrpljivi smo da vidimo šta će WWJC izroditi ove godine.