Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Mobilne Mreze >>> Besplatni razgovori, sms poruke i Facebook promet korisnicima Vip-a od 13.10.2010
Vipnet

Besplatni razgovori, sms poruke i Facebook promet korisnicima Vip-a od 13.10.2010

Hrvatski Telekom (T-mobile) ima iPhone 4, nove cijene i tarife i besplatnu  T-Wisepilot navigaciju. Uz to jos Bombon mrezu sa 1,000 besplatnih minuta.
Tele2 je izbacio jeftine tarife podatkovnog prometa.
Vip dobiva iPhone 4 do pocetka sljedece godine ali do tada je odlucio da prikupi malo vise mobilnih korisnika sa besplatnim SMS porukama, besplatnim razgovorima i FaceBook prometom od 13.10.2010 unutar svoje mreze.

Sluzbena Obavijest:

Zagreb, 10. listopada 2010. – Vip prepaid korisnici od sutra unutar Vip mreže mogu razgovarati besplatno, bez ikakvih ograničenja i to zauvijek! Dovoljno je samo da aktiviraju Hoću Vip+ tarifu i iskoriste pogodnosti Vip mreže koju je njemačka tvrtka za mjerenje P3 Communications nedavno ocijenila najboljom u Hrvatskoj. Nadalje, Vipme korisnici u tarifi Hoću Sve+ mogu razgovarati za 0,39 kuna po minuti prema ostalim mrežama, dok im aktivacija tarife Hoću SMS+ omogućava besplatno slanje SMS

poruke prema svim mrežama. Kako bi korisnik mogao aktivirati „plus“ tarifni model i ostvariti povoljnije pozive i poruke potrebno je kupiti bon od najmanje 100 kn.

Uz to, svi Vip korisnici od 13. listopada mogu potpuno besplatno koristiti svoju omiljenu društvenu mrežu Facebook na stranici 0.facebook.com, a Vipnet će ih i dalje nagrađivati besplatnim SMS porukama, besplatnim minutama, te mobilnim telefonima kroz svoj program vjernosti ‘Svaka obnova računa dobiva’.

Bogata Vip ponuda mobilnih i smartphone uređaja dodatan je razlog za prebacivanje svog broja u Vip mrežu. I za to se korisnici nagrađuju sa 1200 kuna na računu, kroz 24 mjeseca dok istovremeno zadržavaju svoj sadašnji broj s predbrojem.

Tomato najavio nove jeftinije cijene svojih usluga.