Monday, 2 August, 2021
Home >>> Mobilne Mreze >>> Hrvatski Telekom >>> Od danas iPhone 6 predbilježbe preko Hrvatskog Telekoma
Screen Shot 2014-10-15 at 10.57.20 AM

Od danas iPhone 6 predbilježbe preko Hrvatskog Telekoma

Kao što smo već čuli prije par dana iPhone 6 modeli će se početi prodavati u Hrvatskoj i u regiji već 31. listopada. Hrvatski Telekom je jutros započeo predbilježbe za nove modele te potvrdio da predprodaja počinje u webshopu 20.10.14 kao što smo i čuli, te će se uređaj naći i u ostalim prodajnim mjestima 31.10.14.

Još uvijek nama nikakvih informacija o cjenama, mada smo sigurni da će biti slične prijašnim modelima. Ako ste se već odlučili na iPhone 6 ili 6 Plus s Hrvatskim Telekomom možete se predbilježiti ovdje. HT će vam poslati email čim uređaji budu dostupni. Ne zaboravite da vas predbilježbe ne obvezuju na kupnju već omogučavaju HTu da vas kontaktira čim uređaji budu dostupni.

predbiljezbe

Ako se još dvoumite oko iPhonea 6 , ovdje možete pogledati naše prve dojmove koji vam možda malo pomognu pri odluci. Osim toga ovdje možete naći ostale postove vezane za iPhone 6.

Javite nam u komentima što ste odlučili i ako mislite kupiti novi iPhone.

 • iTatko

  Pričekat ćemo 6s ;)

 • Boris Romac

  koja je očekivana cijena po Vama za 64 gb model 6 ili 6+ ? uz ugovornu obavezu na 24 mjeseca ?

  • itatko

   Približno kao dobar androtel i solidan tablet zajedno. Sad procitaj opet clanak od omizia isplati li se kupovati i6. Ja kažem ne, iako sam zaljubljenik u iuređaje i obije platforme koristim podjednako. Za ovo sto se radi kod nas sa Apple uređajima riječ bezobrazluk je preblaga, operateri te vezuju ugovorima i paketima a pritom ti naplate uređaj bezobrazno skuplje nego što ga nabavljaju. Drugim riječima, njima i ovce i novce, nama rogovi i papci!

   • slugagada

    Točno cjene uredaja na pretplatu su preskupe a najbolje su im akcije!Mob po super cjeni od 999 kN i ostatak na rate 100 kN u tarifi xxxxxllll

  • quarnara

   Valjda smo se do sada trebali naviknuti na visoke cijene Apple uređaja. Ako baciš pogled na HT-ov web shop možeš primjetiti da je iPhone najskuplji. Dućani? Cijene boli glava! Njuškalo vs. Ebay EU? Cijene su u suštini iste, male gotovo zanemarive razlike. Očito tako to stoji, ako želiš nekakav iUređaj zavući ti je ruku duboko u džep, a ako to ne možeš ili ne želiš ideš na alternativu. Što je tuje. Segment laptopa da i ne spominjemo.

 • Rapajic

  i mene zanima cijena..zasad šute
  al sad je i5s skup,ovaj bu papren imam osjećaj..

 • Krešimir Bukovac

  Pitanje za znalce…jel moguće na bilo koji način iz Hrvatske naručiti iPhone iz npr. njemačkog apple storea i da se isti dostavi kod nas?