Friday, 28 January, 2022
Home >>> Mobilne Mreze >>> Hrvatski Telekom >>> Službeno Potrvrđeno!!! – iPhone 5 u Hrvatskoj 2.11.2012
5

Službeno Potrvrđeno!!! – iPhone 5 u Hrvatskoj 2.11.2012

HT i VIP su danas na svojim Facebook stranicama objavili da svi koji željno iščekuju iPhone 5 mogu staviti 2. studeni na svoj kalendar.

iPhone 5 će biti dostupan 2.11.2012. na svim Vip i HT prodajnim mjestima.

VIP UPDATE: Vip je upravo objavio i cijene nadolazećeg uređaja, tako da sada znamo da iPhone 5 počinje s cijenama od 599KN u Bez limit tarifama te vas može koštati i do 5349KN.

Ponuda vrijedi uz potpisivanje ugovorne obveze na 24 mjeseca i obvezni trajni nalog na kreditnu karticu na tarifnim modelima Bez limita 444 i 669 (za nove privatne pretplatnike i Vipme korisnike koji prelaze na pretplatu).

iPhone 5 je dostupan uz sve tarifne modele za privatne i poslovne pretplatnike. Postojeći korisnici koji zadovoljavaju uvjete za produljenje ugovora mogu produljiti svoj postojeći ugovor uz kupnju iPhone uređaja.

Više informacija možete naći na njihovim službenim stranicama.

HT UPDATE: HT nam je potvrdio preko Facebooka da će cijene iPhone za HT biti objavljene 29.10.2012

Mi vas još jednom podsjećamo da je ovaj uređaj rasprodan svuda po svijetu u roku od par sati, tako da ako želite biti jedan od prvih u Hrvatskoj s iPhoneom 5 sada bi vam bilo zadnje vrijeme da popunite predbilježbu.

Vip Predbilježbe 

HT Predbilježbe

Ako nas niste pratili za vrijeme izlaska iPhonea 5, ispod možete pogledati par postova koji će vam dati malo više informacija o ovom odličnom uređaju:

Što ste odlučili? iPhone 5, da ili ne i zašto?

 • cece

  hahaa malo ste smesni u natpisu kad kazete da budete prvi sa iphone 5 u hrvatskoj dali vi znate da svaki 10 na kosovo ima iphone 5 od prvog dana kad se isporucivao mi smo ga imalli al dosad su na hiljadama dali ste vi jako zaostalli hrvati….

  • localpatriot

   ahahahaha daj suti vi ako imate 2g i to po svakih 80000 stanovnika svaka vam cast.

 • RepL1c

  Daj procitaj kaj si napiso :)