Friday, 28 January, 2022
Home >>> Mobilne Mreze >>> Hrvatski Telekom >>> Zagrebčani danas dobivaju još više 4G podrške od HT-a
4G-HT

Zagrebčani danas dobivaju još više 4G podrške od HT-a

Kao što znate iPhone 5 sa svojom odličnom 4G antenom samo što nije u prodaji. HT i VIP već uzimaju predbilježbe a sam uređaj se očekuje u prodaji u Hrvatskoj 20.10.2012.

Kao i u ostalim dijelovima svijeta i naše domaće mreže su počele poboljšavati 4G pokrivenost tako da je Hrvatski Telekom proširio svoju 4G mrežu u Zagrebu te sada većem broju Zagrepčana omogućuje surfanje mobilnim internetom četvrte generacije i brzinama surfanja do deset puta brže od 3G mreže.

Od danas 4G možete naći u dvadeset Zagrebačkih kvartova u kojima HT uvodi ili proširuje svoju 4G mrežu. Riječ je o Dubravi, Prečkom, Rudešu, Črnomercu, Španskom, Donjoj Kustošiji, Borongaju, Gajnicama, Vrapču, Centru, Donjem gradu, Trešnjevki, Sigetu, Trnavi, Jankomiru, Maksimiru, Jordanovcu, Savici, Sesvetama i Volovčici.

Kartu pokrivenosti HT 4G signalom – uključujući i otprije pokrivena područja, moguće je detaljnije vidjeti na linku: https://www.hrvatskitelekom.hr/podrska/karte-pokrivenosti.

Što mislite? Jeste li primjetili razliku u brzini?

 • ajme

  sto je s mjestima koja su na edge :(

  • I mi smo to vec pitali. HT kaze da usporedo rade na i jednim i drugim projektima, te da 4G u Zg nece usporiti razvijanje 3G u drugim gradovima. Sa obzirom da su mobilne antene veoma skupe siguran sam da se prvo stavljaju u najnaseljenjija podrucija gdje ce pomoci najvecem broju korisnika.

 • veddo

  koliko kod vas u hrvatskoj kosta 5-ica kada kupite kod neovlastenog prodavaca ?

 • otkud ta informacija da dolazi 20.10?

  • Koliko ja znam ni otkud sluzbeno. Par ljudi koji rade za HT ili VIP su se javili te rekli da se ocekuje tada. Tko znam. Drzimo fige.

 • Conan

  Nego, pitanje je da li će iphone 5 tj. njegov LTE raditi na HR frekvencijama VIP-a i HT-a ???

  • Ni to se nezna za sigurno. Neki kazu hoce neki nece. Tko ce ga znati. Pricekacemo jos par dana.