Monday, 18 January, 2021
Home >>> Mobilne Mreze >>> Bonbon >>> Nove BonBon Tarife – Složi svoju kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta
bonbon-tarife

Nove BonBon Tarife – Složi svoju kombinaciju razgovora, SMS-a i interneta

Bonbon je danas objavio nove cijene i tarife pod nazivom “Zadovolji se sam”. Novi paketi dozvoljavaju korisnicima da slože svoje kombinacije birajući između razgovora, SMS poruka i interneta bez obaveze da kupe unaprijed određene pakete usluga.

Iza ovakvih mogućnosti krije se ideja da bi svaki korisnik trebao sam odlučiti koliko mu je potrebno koje vrste prometa u bilo kojem vremenskom periodu.

BonBon internet stranica sada ima jednostavni birač usuga koji vam omogućuje da izaberete točno ono što vam treba.

Bonbon Tarife:

Bonbon Razgovori

10Kn – 20 min
30kn – 80 Min
60kn – 200 min van mreže + 300 minuta u mreži

Bonbon SMS

10kn – 60 sms
30kn – 200 sms
60kn – 500 sms

Bonbon Internet

10kn – 50mb
30kn – 300 mb
60kn – 1 GB

Osim navedenih tarifa Bonbon dozvoljava svim korisnicima da izaberu jedan, dva ili tri servisa, te da promijene kombinaciju svakog mjeseca.

Primjerice, prvog mjeseca možete izabrati razgovore za 10kn a već slijedećeg promijeniti razgovore u 30kn i dodati 10kn u SMS porukama, itd.

Obračunska jedinica za pozive je 1 sekunda, a obračunska jedinica za prijenos podataka je 100 kB.

Da bi aktivirao paket pošalji besplatni SMS „hocu“ na 0977 i prati upute. Paket možeš aktivirati i putem mobilnog weba, slanjem besplatnog SMS-a „paket“ na 0970.
Paket će ti se aktivirati u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 24 sata. O aktivaciji paketa primit ćeš SMS obavijest, zato pričekaj poruku prije nego što ga počneš koristiti.

Paket možeš deaktivirati slanjem besplatnog SMS-a „necu“ na 0977 i putem mobilnog weba, slanjem besplatnog SMS-a „paket“ na 0970.

U svakom trenutku možeš provjeriti stanje minuta, SMS-ova i MB-a iz paketa slanjem besplatnog SMS-a „stanje“ na 0977.

Možeš kupiti samo jednu veličinu paketa razgovora, SMS-a ili interneta npr. mali paket razgovora, srednji paket SMS-a i veliki paket interneta. No ne moraš kupiti sva tri paketa odjednom – nekad možeš kupiti jedan, dva ili čak nijedan, ovisi koja ti kombinacija u tom trenutku treba. Ne pristaj na kompromise nego si složi onu kombinaciju koja te u tom trenutku pali!

Paket koji odabereš vrijedi 30 dana od dana aktivacije i nakon isteka će ti se automatski reaktivirati ako imaš dovoljno novca na računu, ako ti nije istekla valjanost bonbon računa i ako paket nisi u međuvremenu sam deaktivirao. O isteku paketa i mogućnosti da ga deaktiviraš bit ćeš obaviješten SMS porukom prije isteka.

Više informacija o ovoj ponudi možete pronaći na bonbon.com stanici.

  • Bushaa

    nije im ovo najspretnije –zadovolji se sam :D