Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Mobilne Mreze >>> Nove Tomato cijene i tarife
tomato

Nove Tomato cijene i tarife

Konkurencija izmedju Hrvatskih mobilnih operatera se nastavlja sa vijescu da Tomato spusta svoje cijene ragovora unutar Hrvatske.

Nove tarife razgovora unutar Hrvatske su 0,28 kn. Nove cijene MMS poruka su 0,69 kuna po poruci i sada se mozete besplatno druziti na facebook-u putem 0.facebook.com adrese. Sve pocinje automatski 14. Listopada 2010.

Zvanicna Tomato Objava:

Ponosno najavljujemo da Tomato korisnici od 14. listopada mogu još povoljnije razgovarati i slati SMS poruke u najjeftinijoj tarifi na tržištu. Nova cijena SMS poruke ili minute poziva prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Hrvatskoj iznosi 0,28 kuna, čime je Tomato još jednom potvrdio da je jeftiniji od najjeftinijih na tržištu.

Novost je i niža cijena MMS poruka, koja je sada najniža na hrvatskom tržištu te od 14. listopada iznosi samo 0,69 kuna po poruci. Isto tako Tomato je prepoznao potrebe korisnika za korištenjem popularne društvene mreže Facebook te od sada svi Tomato korisnici mogu besplatno surfati Facebookom i to na adresama 0.facebook.com, zero.facebook.com i O.facebook.com.

Nove cijene SMS-a i razgovora se od 14. listopada automatski primjenjuju na sve postojeće i nove korisnike najjeftinije Tomato tarife do sada, dok će se nova cijena MMS-a primjenjivati na sve Tomato korisnike, neovisno o tarifama.

Ostali uvjeti korištenja ostaju nepromijenjeni, a dostupni su na www.tomato.com.hr.

Konkurencija se stvarno grije. U zadnjih mjesec dana smo vidjeli promocije svake Hrvatske mobilne mreze.