Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Mobilne Mreze >>> Nove Tele2 i Tomato tarife ponovno u padu
tomato_vs_tele2

Nove Tele2 i Tomato tarife ponovno u padu

Prije tri dana Hrvatski Mobilni operater Tomato je odlucio da dalje spusti svoje jako niske tarife poziva unutar Hrvatske sa 0,29 kuna po minuti na 0,21 kunu po minuti.

Par sati kasnije Tele 2 je odlucio da ne izgubi svoje korisnike radi novih Tomato tarifa pa je pak odlucio da spusti svoje Tele 2 tarife na 0,20 kuna po minuti. Na kraju krajeva njihov mobilni paket se zove “Apsolutno najjeftiniji pozivi”

Sada me zanima sta ce uraditi ostale mobilne mreze u hrvatskoj da bi sacuvale svoje korisnike. Rat mobilnih operatera se nastavlja a u procesu korisnici stede lovu.

Evo oba PR-a:

TOMATO

Kako je nedavno i najavio, Tomato od danas nudi još nižu cijenu. Nova tarifa ‘Najcijena poziva’ svim novim i postojećim Tomato korisnicima omogućuje razgovore prema svim mrežama od samo 0,21 kunu po minuti., što predstavlja najnižu cijenu na hrvatskom tržištu.
Korisnici koji žele aktivirati novu tarifu s najjeftinijim pozivima trebaju nadoplatiti račun bonom od 100 kuna i poslati SMS sadržaja TOMATO na broj 4000.

Uz to svi Tomato korisnici šalju MMS poruke prema svim mrežama po najnižoj cijeni na tržištu od samo 0,69 kn po poruci. Cijena prijenosa podataka za sve Tomatovce iznosi samo 0,5 kn za 100 kB, dok za sve ljubitelje društvene mreže Facebook ta usluga i dalje ostaje potpuno besplatna u svim Tomato tarifama za pristupanje preko 0.facebook.com, zero.facebook.com i O.facebook.com stranica.

Najnovijim sniženjem cijene poziva prema svim mrežama, Tomato ponovo potvrđuje poziciju cjenovnog lidera na domaćem tržištu mobilnih telekomunikacija, te šalje jasnu poruku kako tu poziciju namjerava zadržati i u budućnosti. Svi detalji Tomato ponude dostupni su na www.tomato.com.hr.

TELE 2

Mobilni operater Tele2 od sutra snižava cijenu poziva u svojoj tarifi ‘Apsolutno najjeftiniji pozivi’ na svega 0,20 kuna po minuti, što predstavlja najnižu cijenu na tržištu.
Cijena se odnosi na pozive prema svim mrežama, a ova je tarifa od subote, 4. prosinca dostupna svim Tele2 korisnicima na bonove.

I ovom je ponudom Tele2 dokazao kako je najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga na hrvatskom tržištu, u svakom segmentu u kojem posluje…

  • kile

    O kako bih volio da i kod na u BiH situacija takva da operateri vode rat za svakog korisnika umjesto da jedan praktično ima monopol i prema korisnicima se “maćehinski” odnosi.