Sunday, 28 February, 2021
Home >>> Mobilne Mreze >>> Tele2 >>> Tele2 sprema mobilnu revoluciju
revolucija

Tele2 sprema mobilnu revoluciju

Već više od tjedan dana po netu kruži priča da Tele2 sprema nešto novo, dosad neviđeno u Hrvatskoj. Naravno, sudeći po Facebook komentarima, mnogi ljubimci Applea su se nadali iPhoneu 4S ili iPadu 2, međutim ovdje se radi o tarifnoj revoluciji koja je zaista privlačna za naše prostore.

Na jučerašnjoj pres konferenciji, Tele2 je otkrio svoju revolucionarnu neograničenu tarifu za mobilne uređaje.

Po prvi put u Hrvatskoj sada možete kupiti telefonski paket koji vam dozvoljava neograničene razgovore i SMS poruke u Hrvatskoj za samo 150 KN. Uz to još dobivate i 500 MB internet prometa te različite popuste na mobilne uređaje, i to sve bez potpisivanja ikakvog korisničkog ugovora.

U tarifi Revolucija dobivate:

 • neograničene razgovore prema svim mrežama unutar Hrvatske
 • bez naknade za uspostavu poziva
 • neograničen broj SMS poruka prema svim mobilnim mrežama unutar Hrvatske
 • 500 MB za mobilno surfanje internetom

Tijekom promotivnog razdoblja do 31.05.2012., tarifa Revolucija dostupna je za aktivaciju novim i postojećim Tele2 pretplatnicima (prema pravilima o promjeni tarifa).

Uz tarifu Revolucija moguće je aktivirati pretplatničke podatkovne pakete S, M, L, XL, te opciju Uređaj uz kupnju mobitela. Tarifu Revolucija moguće je aktivirati i bez ugovaranja minimalnog trajanja ugovora, ukoliko ne uzimaš telefon.

Što vi mislite o ovome?

Više o novoj tarifi možete naći na tele2.hr.

 • Jerko

  nedovoljno dobra ponuda (promotivno 2 mjeseca) da bi prešao s bonbona na tele2

  • Ante

   Tarifa nije vremenski ograničena, samo prelazak na tu tarifu je vremenski ograničen (promotvno 2 mjeseca). Super za one koji nisu “zapeli” na 4.11.08 :(