Saturday, 31 October, 2020
Home >>> Mobilne Mreze >>> Tele2 tarife i “Apsolutno najjeftiniji pozivi” za prepaid korisnike
Tele2 logo

Tele2 tarife i “Apsolutno najjeftiniji pozivi” za prepaid korisnike

Tele2 je jucer najavio nove tarife za prepaid korisnike pod imenom “Apsolutno najjeftiniji pozivi”. Cijena prepaid minute prema bilo kojoj mrezi ce biti samo 0,25 kuna.

Mobilni operater Tele2 danas je predstavio novost u svojoj tarifnoj ponudi, novu tarifu „Apsolutno najjeftiniji pozivi” koja će svim prepaid korisnicima omogućiti najjeftinije telefonske pozive prema svim mrežama u Hrvatskoj za svega 0,25 kuna po minuti.
Kako bi zaljubljenicima u duge telefonske razgovore osigurao najjeftinije pozive, Tele2 je predstavio svoju novu tarifu „Apsolutno najjeftiniji pozivi” koja će u potpunosti zamijeniti postojeću tarifu „Pričalica”. Nova tarifa omogućuje apsolutno najjeftinije telefonske pozive prema svim mrežama za samo 0,25 kuna, a mogu je aktivirati svi postojeći i novi prepaid korisnici nadoplatom računa bonom od 100 kuna ili više.
Predstavljanjem nove tarife „Apsolutno najjeftiniji pozivi”, Tele2 je upotpunio svoju ponudu tarifa pružajući svojim korisnicima najveću kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni u svakom segmentu u kojem je prisutan. Tako je za sve poklonike slanja SMS poruka Tele2 predstavio tarifu Smiley koja im omogućuje besplatno slanje SMS poruka prema svim mrežama, dok zaljubljenici u Internet mogu surfati mobitelom po cijeni već od 0,10 kn za 100 KB na najbržoj 3G mreži u Hrvatskoj, a od sada i korisnici na bonove koji preferiraju telefonske razgovore imaju na raspolaganju najpovoljniju cijenu glasovnih usluga od samo 0,25 kuna po minuti prema svim mrežama.
U povodu predstavljanja nove tarife, Mihail Černjišev, direktor marketinga Tele2 Hrvatska je izjavio: „Tele2 se na hrvatskom tržištu pozicionirao kao najpovoljniji ponuđač mobilnih usluga pružajući svojim korisnicima najveću kvalitetu po najpovoljnijoj cijeni. Cjenovni smo lider u svakom segmentu u kojem poslujemo i to ostaje našom trajnom tržišnom pozicijom. Ponosni smo što svojim sadašnjim i budućim korisnicima možemo ponuditi ovu tarifu – uvjeren sam da će njezini korisnici prepoznati da kvalitetan proizvod i najpovoljnija cijena dolaze u istom paketu.
www.Tele2.hr