Friday, 20 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Čestit Božić i sretna Nova 2014 godina od Omizio.com team-a
new-year

Čestit Božić i sretna Nova 2014 godina od Omizio.com team-a

Omizio.com team želi svim čitateljima našeg bloga čestit Božić i sretnu Novu 2014 godinu!!!

Hvala vam na dobrim željama i pozitivnim kritikama kao i na učešću na blogu, Fejsu i Twitteru. Vi, naši čitatelji i vaši komentari su ono što nas motivira da pišemo i nastavimo pomagati kad god možemo.

U 2013 smo napisali preko 500 postova o iPhoneu i sličnim temama sto nam daje total od preko 1950 članaka, od kojih mnogi sadrže vrijedne tutorijale, i upute za jailbreak i unlock, recenzije Apple i drugih proizvoda s kojima smo se susreli ove godine, te raznorazne interesante novosti i svijeta jabuke. Na blogu je pregledano preko 2.5 milijuna stranica te nas je  posjetilo preko 1 milijun posjetilaca i mi se nadamo da smo uspjeli pomoći i informirati mnoge.

2013, treća godina rada, je donjela i novi blog dizajn s dodatkom mobilnog sučelja i boljim alatima za djeljenje informacija s prijateljima. Ove godine smo također napravili jailbreak i unlock wizard koji će svima  pomoći da dođu do pravilnih uputa za jailbreak i unlock na našem jeziku.

Sa porastom socijalne medije, naša Facebook stranica je postala mjesto za druženje preko 12,900 fanova, te ju koristimo kao forum za pitanja, pomoć i druženje. Ako već niste lajkajte nas na Facebooku i pridružite se konverzaciji.

U 2014 planiramo nastaviti sa radom i širenjem te nas zanima što biste vi željeli vidjeti u novoj godini. Javite nam u komentima ako smo vam pomogli, ili ako nešto nedostaje što bi vam pomoglo. Nove teme, tutorijali, funkcije bloga, bilo sto? Naravno ne zaboravite da  je ovogodišnji blagdanski poklon evasi0n7 jailbreak za iOS 7, te p0sixspwn za iOS 6.1.3 a Apple vam daruje aplikacije, knjige, filmove i tv serije putem svoje 12 Days of gifts aplikacije.

Još jednom, sretan Božić i Nova 2014 i puno vam hvala,

Omizio.com Team

  • Ivo

    Sve najbolje Vam zelim :)