Tuesday, 29 September, 2020
Home >>> Ostalo >>> Facebook >>> Facebook dopunjava Like gumb novim reakcijama
facebook-reactions

Facebook dopunjava Like gumb novim reakcijama

Sedam godina od kako je Facebook uveo Like dolaze i opcije i za izražavanje drugih emocija osim samo pukog odobravanja. Mnogi korisnici već godinama su zagovarali ubacivanje “dislike” opcije što se, naravno i logično, nije desilo.

Iz Facebooka su objavili kako će uskoro svim korisnicima, bez obzira na platformu, biti dostupno šest reakcija: Like, Love (ljubav), Haha, Wow, Sad (tužan) ili Angry (ljut). Vjerujem da će se većina korisnika ove društvene mreže složiti kako je ovo postalo neophodno, jer svakog dana na listajući razne objave susrećemo i one na koje nije baš primjereno reagovati like-om, kao što su tragični događaji i slično. Facebook korisnici će na do ovih reakcija moći doći ako zadrže prst na Like gumbu, ili ako zadrže kursor iznad Like opcije ako pristupaju sa preglednika putem računala.

reactions-graphics-video_480.gif.png

Što se tiče dislike gumba, drago nam je da su se u Facebooku odlučili protiv njega jer bi ono neminovno dovelo do nepotrebnog online šikaniranja i mobinga a takva negativna energija nam zaista nije potrebna.