Tuesday, 26 May, 2020
Home >>> Apps >>> App Store Apps >>> Camera+ Recenzija
camera+-clarity-update

Camera+ Recenzija

Danas na App Storu ima jako puno aplikacija koje tvrde da mogu poboljšati kameru na iPhoneu, ali malo je dobrih. Danas vam predstavljamo aplikaciju koja je sigurno bolja od svih drugih na App Storu, po mišljenjima korisnika (sudeći po komentarima na AppStoreu).

Kažu da je najbolja kamera ona koju imate sa sobom, a ako niste zadovoljni običnom kamerom na vašem iUređaju, dobro pogledajte ovu aplikaciju i odlučite što je bolje.

Camera+ broji više od 5 milijuna downloada, što je prilično velik broj, ali što je čini tako popularnom?

Camera+ je najbolja aplikacija za fotografiranje na App Storu zbog toga jer vam omogućava više od 20 efekata za slike, 6x zoom koji i dalje daje sjajnu sliku, clarity mode koji daje slici nevjerojatan izgled.

Naravno, pokazat ćemo vam razliku slika između iPhone HDR kamere i Camera+ aplikacije.

Prvo HDR obična kamera:

A sada Camera+ i Clarity Efekt.

Kao što vidite da Camera+ aplikacija od jedne amaterske slike napravi dosta kvalitetniju fotku, ali naravno to je samo jedan efekt, a vi ih možete dodati preko dvadeset.

Još jedna jako bitna stvar za Camera+ app je to da se kamera izloži samo jednoj stvari, kao na primjer na slici ispod: kamera je fokusirala samo cvijet, a sve ostalo u pozadini je zamućeno tako da predmet u fokusu dolazi do izražaja.

Također Camera+ vam pruža mogućnost da slikate i sa volume tipkama.

Velika  stvar kod Camera+ aplikacije je velik broj mogućnosti. Možete, naravno, koristiti auto-fokus i auto-ekspozicije kod snimanja slike, s mogućnošću zaključavanja  fokusa tako da možete prilagoditi izloženost, možete fotografirati s prednje ili stražnje kamere, i koristiti digitalni zoom. Još jedna dobra stvar – postoji mogućnost stabiliziranja fotografije, koji vam omogućava da uslikate oštriju sliku.
Kada dođe vrijeme za uređivanje fotografija, imate 15 različitih scena, možete rezati, rotirati, a kasnije na svoju fotografiju primijeniti i jedan od 27 efekata kao HDR, Toy kamere, te Sepia, i još mnogo toga.

Na kraju možete dodati okvir na fotografiju kao naprimjer Old-Timey,Film i još mnogi drugi.

I nakon što ste napravili sliku koja vam se sviđa možete ju podijeliti na Facebooku, Twitteru i drugim stranicama.

Nadam se da vam se svidjela ova fantastična aplikacija !

Ako imate pitanja postavite ih u komentar. :)

Camera+ sada košta $0.99, tako da bolje požurite! (nismo sigurno do kad će trajati ovo sniženje)

 • Vido

  Na 5.0.1 se po defaultu moze slikati i snimati s volume+ tipkom. 

 • 65d09

  cameru + imam god dana i stvarno je mrak, samo kao što neki kažu još da bi imala snimanje, al dobro, doće i to, i jedan ispravak uvijek košta 0.99 od kad ja znam za nju, pozz i svako dobro svima

 • Bles

  Možda je do mene ali meni je prva slika bolja od druge (clarity mode).Na drugoj je spaljeno nebo i sl. Isprobao sam hrpu appova za kameru i ispalo je da je nativni app najbolji.. ako baš moraš editirati sliku napravi to na kompu kako spada.

 • Dentex01

  Program je najbolji a probao sam ih dosta. Zasluzuje tu cijenu ako ne i vec s obzirom da mi fotke s njim ispadaju uvijek kvalitetnije!

 • Ja

  King cam je bolja!