Saturday, 23 November, 2019
Home >>> Ostalo >>> Fotografija >>> iPhone 4S Kamera VS Canon EOS 5D Mark II 21 Mgpx – Video Update
Canon-EOS-5D-Mark-II

iPhone 4S Kamera VS Canon EOS 5D Mark II 21 Mgpx – Video Update

Ako ste pročitali nas detaljni review o iPhoneu 4S onda već znate da novi iPhone dolazi sa novom, sada već nahvaljenom kamerom koja omogućava snimanje u 1080P rezoluciji.

Detaljnije o iPhone 4S kameri i što je čini tako dobrom.

Naravno ova novost nikoga nije iznenadila na dan kada je iPhone 4S najavljen dok sam uređaj nije izašao i dok ljudi nisu sami vidjeli razliku između iPhone kamere i kamera drugih mobilnih uređaja.

Na kraju krajeva već postoji dosta mobilnih telefona sa prilično dobrim kamerama i sa mogućnosti snimanja u 1080P rezoluciji, međutim niti jedan (za sada)  ne može doći ni blizu novom iPhoneu 4S.

Naravno da bi vam ovo dokazali, našli smo odličan video na Gizmodo blogu koji uspoređuje iPhone 4S video sa videom snimljenim sa Canon EOS 5D Mark II DSLR profesonalnom 21 mpxl + HD Video kamerom koja košta nekih $3000 dolara na internetu i jedno 10 puta više nego iPhone 4S.

Naravno, Canon je ovdje pobijedio ali je stvarno začuđujuće kako dobro izgleda video na iPhoneu 4S u usporedbi sa ovom,  mnogo boljom kamerom.

Pogledajte i sami pa nam recite što vi mislite o novoj kameri?

NE ZABORAVITE DA KLIKNETE “HD” SIMBOL KAKO BI VIDJELI 720p HD REZOLUCIJU, TE POVEĆATE VIDEO PREKO CIJELOG ZASLONA.

 

 

UPDATE 1: Ovo je ustvari najbolji video koji prikazuje mogućnosti nove iPhone 4S kamere te se najbolje vidi što možete očekivati. Video je napravio profesionalni fotograf Robino Films i ovdje možete skinuti verziju u punoj 1080P rezoluciji. Ili pritisnite HD dugme ispod te povećajte video preko cijelog ekrana za 720p rezoluciju.

 

UPDATE: 2: RedmondPie je usporedio iPhone 4S kameru sa  kamerom od  Samsunga Galaxy S II. Iako ovaj video nije profesionalno urađen, te kamerman previše miče kameru, razlike su toliko ogromne da ih je lako primijetiti.

 

Credit: [Gizmodo i RedmondPie]

  • Coguar

    Iphone 4s je bolji :) od Galaxy a