Wednesday, 3 March, 2021
Home >>> Ostalo >>> Fotografija >>> iPhone 5 Photoshoot – Eye Candy
 • ilover

  Odlicne fotke. Omizio posto ti imas i koristis iphone 5 imam jedno pitanje. Jel mi mozes reci dali se jacina wifi antene na iphoneu 5 poboljsala u odnosu na iphone 4s. Jer na svom 4s jako brzo izgubim signal a uopce se ne udaljim previse od rutera pa me eto zanima jel mu antena jaca i bolja? Unaprijed hvala na odgovoru.

  • iLover ja nikada nisam imao problema sa WiFi Antenom. To mora da je do tvog routera ili mozda do samog iPhonea. To nije problem sa normalnim iPhonima. Sa obzirom da nisam imao problema tesko mi je reci da je jacina raoutera bolja posto i dalje imam pun signal kao i prije. Sto ti mogu reci je da je WiFi Antena promjenjena te sada takodjer podrzava vise bendova i dual band transmisije sto pravi iPhone duplo brzim pri primanju i slanju podataka.

   • ilover

    Ahaa… Pa gledajte imam dvije kuce u jednom dvoristu i naravno ruter mi je u samo jednoj, od mene do rutera ima jedno desetak metara presjeceno sa par zidova. Ja uhvatim crticu do dvije no veza cesto pukne, pa me zanimalo dali ima jacu antenu posto sam procito da su je promjenili. U svakom slucaju hvala na odgovoru. Iduci tjedan cu nadam se udomit jedan iphone 5 koji je uistinu prekrasan uredaj. Hvala na odgovoru i ovim sexy slikama :)

    • to je do rutera, pod pretpostavkom da u zidovima nema puno armature..

     • ilover

      Popravio sam stvar… Jednoatavno sam malo premjestio ruter i sad vise nemam nikakvih problema.. :)

    • Kile_Omizio

     Previše je to “prepreka” da bi mogao normalno hvatati wifi. Ja bih ti predložio da nabaviš jaču antenu za router ili neki booster (može se naći na ebay za manje od 10$).