Monday, 16 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Fotografija >>> Pogledajte koncept Instagram foto aparata
instagram1

Pogledajte koncept Instagram foto aparata

Dizajnerski studio ADR stekao je naviku da nas redovno iznenadi atraktivnim konceptima iPhonea budućnosti. Moramo priznati da nismo jednom poželjeli da njihovi konceptni uratci postanu stvarnost, poput nedavnog iPhonea Plus. Sada je Antonio De Rosa odlučio malo proširiti polje svog kreativnog djelovanja i ponuditi nam svoju viziju Instagram foto aparata pod nazivom Instagram Socialmatic Camera.

Vjerujem da dosta naših čitatelja koristi ultra popularnu aplikaciju Instagram. Ova svojevrsna socijalna mreža za ljubitelje fotografije već duže vrijeme oduševljava korisnike iUređaja a njena nedavna ekspanzija na Android platformu digla je njenu popularnost u stratosferu a ubrzo je i došla ponuda za preuzimanje tvrtke od strane Facebooka. Ikona ove aplikacije od uvijek je bila cijenjena kao malo umjetničko djelo a sada je i inspirirala De Rosu da je pretoči u pravi pravcati fotić. Prema zamisli autora ovaj aparat imao bi internu memoriju od 16 GB, optički zoom, wifi i bluetooth povezivost a bio bi pokretan sustavom InstaOS (koji bi nastao u kooperaciji Instagrama i Facebooka). 

Rezultat je impresivan. Unatoč neobičnom obliku svaki detalj ovog koncepta solidno je promišljen a ne bi se bunili da se ovaj aparat u sličnom obliku jednog dana ponudi tržištu. Još fotografija možete vidjeti ako kliknete na link u izvoru.

 

Izvor: ADR studio

  • Leo Masier

    davno je to samsung instaliro to treba zaboraviti sad dolazi u aphon a davno je samsung imo i zato mogu samo da kažem živio samsung