Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Google >>> Android >>> Otvaranje (Unboxing) novog Nexus 7 Tableta
nexus-7

Otvaranje (Unboxing) novog Nexus 7 Tableta

Googleov novi Nexus 7 tablet je dobio dosta pozitivnih recenzija u posljednjih par tjedana ali usprkos svim pozitivnim komentarima, Android uređaji me uvijek nečim podsjete zašto nikada ni ne razmišljam o prelasku na tu platformu.

Ne brinite, nisam kupio Nexus 7 tablet niti mi pada na pamet da mijenjam iPad 3 te znam da naslov malo vara. Ovdje vam želim pokazati odličnu video montažu otpakivanja novog Googleovog tableta koju sam našao na netu.

Kako stvari izgledaju, očito da je superglue jeftinije nego obično ljepilo i da testiranja korisničkih iskustava još uvijek nisu na listi stvari koje Google radi prije nego počne prodavati svoje uređaje.

Naravno, ovo ne znači da Nexus 7 nije odlična spravica. Štoviše, ne želim ništa reći dok ga sam ne isprobam. Iskreno se nadam se da je ostatak iskustva puno bolji od prvog susreta sa novim tabletom.

Što vi mislite? Da li je itko zainteresiran za prelazak na Nexus? Ili čekate mali iPad?

  • Shyboy

    Svoj iPad 2 ne mislim mijenjati tako skoro obzirom da me pristojno služi, ali se jednako tako pitam čemu 7 inčni tableti? To je kao obrnuta situacija kod mobitela, proizvode neke nusproizvode kao Samsung Galaxy Note, koji svojom veličinom ne spada pod mobitel (iako veličina ne definira mobitel, ali kompaktnost i nekakva ugodnost pri korištenju), a niti pod tablet. Doduše tablet od 7 inča mi je nekako prijvaljtiviji, ali opet ne vidim čemu obzirom da 9.7 (općenito u rangu 10 inča) u iPada je baš po mjeri i sve ispod toga je praktički nedefinirao. Da, to je samo moje mišljenje, ali temeljeno na iskustvu (pa u toliko sam dovoljno kompetantan da iznosim mišljenje). Znam da 7 inčni tableti imaju svoju publiku/poklonike jer ipak svaka roba ima svog kupca, no moj idući odabir (kad dođe vrijeme) ponovo će biti usmjeren ka istim dimenzijama tableta. ;)

    Peace