Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Cydia search – pretražujte tweakove na računalu!
Cydia_server_unlock

Cydia search – pretražujte tweakove na računalu!

Od sada cijelu džunglu Cydia aplikacija možete pretraživati na računalu!

Većina zna da Cydia pruža topli dom tisućama aplikacija koje samo čekaju da ih instalirate na svoj jailbreakani iUređaj. Ako znate šta tražite onda vrlo lako možete doći do željene aplikacije ili tweaka, ali ako Cydia-i pristupate sportski, prčkate po svom dostupnom sadržaju i svaki dan eksperimentirate sa novim aplikacijama, ekipa sa Planet-iPhones se potrudila da vam potragu omogući u okviru udobnosti vašeg računala.

Nakon što kliknete na aplikaciju koja vas zanima dostupne su vam sve informacije o njoj, veličina, na kojem repo se nalazi, ime developera, cijena, itd. S obzirom da je cijela stvar još u razvoju, ove informacije dostupne su tek za određeni broj aplikacija sa liste, ali očekuje se intezivno dopunjavanje u budućnosti. Da bi željenu aplikaciju instalirali (još uvijek) to morate uraditi preko svog iPhonea ali poenta  Cydia search jeste uvid u nadasve šaroliku ponudu “app storea” za jailbreakere.

Za slučaj da vas se radoznalost probudila možete kliknuti OVDJE i isprobati Cydia search iz prve ruke, a najnovije iz svijeta Apple-a i tehnologije možete pratiti i preko naših Twitter i Facebook stranica.