Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Ostalo >>> Facebook >>> Facebook pokazao svoj novi News Feed dizajn
like-a-boss

Facebook pokazao svoj novi News Feed dizajn

Za sve nas koji provodimo svoj kratki život na Facebooku, evo malo dobrih novosti. Prije par tjedana čuli smo da je Facebook odlučio da ponovo promijeni i unaprijedi svoj News Feed dizajn kako bi nam dozvolio da bolje vidimo sve check ine na tranvajskim stanicama, slike hrane i posljednjih internet mimeova u puno većoj rezoluciji.

Novi dizajn inspiriran mobilnom verzijom facebooka, po mom mišljenju izgleda bolje nego stari, te dosta podsjeća na Google+, što nije loša stvar.

new-facebook-feed

Osim većih slika, većih linkova sa više previewa sada ćete moći sortirati news feed u više kategorija i na računalu. Za dva-tri tjedna će postojati posebni feedovi za fotografije, glazbu i internet stranice koje pratite kao Omizio.

No pogledajte ovu kratku video prezentaciju da vidite što nas očekuje za par tjedana. Što mislite? Kako vam se sviđa novi News Feed?

Više detalja možete naći na Facebook blogu.

 

  • Ali

    Neka konačno urade aplikaciju za iOS kako Bog zapovijeda, ovo je smeće i dalje.

  • DD

    U poslednje vreme mi se cesto desava da e na Ipad-u samo odjednom pojavi plavi ekran i onda se kao sam resetuje i ponovo upali. Da li se nekom to desavalo? Sta je razlog? Ne znam da li ima veze sa FB ali se desava prilikom rada na FB.

    • Imas li jb? Zvuci kao neki los jb tweak.