Monday, 16 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Internet >>> Mozilla Firefox 4 – Brža no ikad
Mozilla Firefox 4

Mozilla Firefox 4 – Brža no ikad

Nakon nedugo objavljene nove verzije Internet Explorer-a 9, danas je službeno izdana i nova verzija mnogima od vas, vjerujem, omiljenog internet pretraživača – Mozilla Firefox 4. Nakon mnogih testnih beta verzija i zadnje Release Candidate verzije koja je bila dostupna na više od 70 jezika od danas možete update-ati ili downloadati najnoviju inačicu Firefox-a koja je po rječima njezinih stvaratelja najbrža do sada te po njihovim mjerilima od dva do šest puta brža na odnosu na prošle verzije. Novosti su te da je promijenjen izgled korisničkog sučelja, Apps Tab i Panorama kako bi lakše upravljali web stranicama, podrška za HTML5 i još puno ostalih mogućnosti. Možete odmah provjeriti da li je istina o čemu se govori da je ova nova verzija Firefox-a brža nego ikada koja je dostupna za Windows, Mac OS X i Linux korisnike. Ovdje možete download-ati novu verziju Mozilla Firefox 4.0 pretraživača te vidjeti sve informacije o proizvodu.

Omizio.com možete pratiti svaki dan putem Facebook ili Twitter stranice, a također tu su i dnevne email vijesti koje možete uz svaku jutarnju kavicu pročitati.

 • IE je uzas. Pola skriptova ne radi. Odoh probati FF. Mozda se ponovo vratim sa Chrome-a.

  • Kako vidim u zanjih deset minuta. FF 4 stvarno razvaljuje… Prava stvar.

   • Nazalost nista od FF4, nakon par dana koristenja vratio sam se na puno brizi i stabliniji Chrome. Ja na zalost po nekada imam po 20-30 tabova otvoreno u isto vrijeme. FF4 Nemoze to da podnese. Chrome moze. Vidjecemo mozda FF5 bude bolji :)

 • Anonymous

  Ja ga imam od RC1 verzije, sinoć legao update na final :)
  Za sad nemam zamjerki, samo mogu potvrditi da je brži.

 • Anonymous

  Ja sam isto na Chrome-u ali mi se sviđa novi Firefox, što je je brži je nego prošle verzije i preglednije je sučelje. IE na koristim od davno jer je užasno spor, Mozilla mi je jedno vrijeme služila do izlaska Chrome-a, sada ćemo vidjeti nakon par dana ili sati korištenja dali ostati na njoj ili na Chrome :))

 • Razna pitanja korisnika koji su prešli na Firefox 4.0
  by
  Oskar (:icecold)
  http://www.firefox4faq.blogspot.com/

 • miki

  Jel možda zna netko zašto mi s novim firefoxom više ne radi onaj desni dio miša na laptopu s kojim se scrolla i kako bi to eventualno mogao popravit, jer inače radi sasvim normalno..

  • Anonymous

   Odi u control panel te pod hardver i zvuk odabereš miš, zatim u postavke uređaja, odabereš miš koji koristiš i klikneš na postavke, negdje u postavkama bi trebalo biti da se omogući vertikalno listanje. Tako je bar kod mene, ali naravno ovisi sve koji model laptopa koristiš.

   • miki

    Nisam baš dobro objasnio, sorry. Ugl ne radi mi samo u mozilli, pa bi vjerojatno u njemu trebao to i rješit, jer u isto vrijeme u svim ostalim programima radi normalno.