Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Google >>> Android >>> iPhone ima najlojalnije korisnike u svijetu pametnih telefona
us-mobile-market-oct2010-1

iPhone ima najlojalnije korisnike u svijetu pametnih telefona

Americka firma GFK je potvrdila ono sto vecina vlasnika iPhone vec dobro znaju, a to je da su korisnici iPhone-a najlojalniji na cijelom trzistu pametnih telefona.

Naime, preko 60% korisnika iPhone-a planiraju kupiti sljedeci iPhone kad se pojavi na trzistu.

Naprotiv izgleda da ostale ‘smartphone’ kompanije imaju pravih problema da zadrze svoje korisnike.

Kod Blackberry-ja samo 35% korisnika planira nastaviti koristiti Blackberry uredjaje.
Kod Androida samo 28%, a kod Symbian-a (Nokia) samo 24%. Windows mobile platforma je zadnja sa 21%.

Takodjer prema zadnjim podacima poznate statisticke internet firme The Nielsen Company, iPhone je po privi put #1 ‘smartphone’ u USA. Napokon je prestigao Blackberry koji je vodio vec godinama.

Ako vas zanima, sve brojeve mozete vidjeti na gornjoj slici.

 • Kile

  Provjereno na vlastitoj to koži :) Skok sa iPhone-a na HTC Dream sa Android OS-om rezultirao je povratkom na iPhone brzinom svjetlosti. Ne želim ništa reći ružno za Android, ali meni lično iOS mnogo više odgovara.

  • Omizioblog

   Slazem se. Dosta mojih prijatelja su uradili isto. Probali Android i vratili se na iPhone. Neki cak na 3g a ne na noviji. Ja sam se igrao par puta sa Androidom i stvarno nevidim nista na njima sto bi me okrenulo da zamjenim iPhone.

  • Anonymous

   Ja osobno sam imao priliku da koristim HTC Desire kad se tek pojavio na tržištu. Iako ne želim ništa loše reći ni o tom mobitelu ni Android OS-u, ali što se funkcionalnosti, kreativnosti, podršci, odazivu toucha i još dosta stvari da ne nabrajam, moj glas definitvno ide iPhone-u. I definitivno svaki idući mobitel kojeg ću ja biti vlasnik će biti iPhone, naravno uz nadu da će kvaliteta i support ostati na razini kao i dosada, ako ne i na većoj.
   Pozdrav
   Omizio team