Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Apple >>> iPad >>> iTools – Svemogući Program za iUređaje
itools featured image

iTools – Svemogući Program za iUređaje

Još jedan vrhunski program za pristupanje sadržaju Vašeg iUređaja. iTools jedan je od najkompetnijih programa, koji svoje srodstvo dijele sa iTunes-om. Program obiluje hrpom alata i informacija koje su vezane za vaš iUređaj. Sam iTools, daje više informacija o vašem iUređaju, nego iTunes.

itools full access

Veličina programa je 5,12 Mb i još k tome program je portabilan ( nije potrebna instalacija ). Pametni kinezi su izgleda u 5 Mb upakovali puno više nego što se moglo očekivati. Kao i drugi slični programi, tako i iTools, zahtijeva instaliran iTunes na vaše računalo, kako bi pristupio potrebnom sadržaju.

Osim standardnih informacija i opcija koje imaju svi slični programi (DiskAid, iFunBox…), iTools nudi ne mali broj novih.
Pri samom pokretanju ovog programa, program prikazuje osnovne informacije o vašem iUređaju
(Ime iUređaja, Status, Jailbreak status, vrsta iUređaja, boja iUređaja,  gdje je kupljen iUređaj, cijena iUređaja, kada je Aktiviran, garancija, serijski broj, iOS verzija, status baterije…) Na početnom zaslonu programa moguće je vidjeti koliko prostora zauzimaju pojedini sadržaji na iUređaju, za one koji žele više informacija postoji opcija eng. View Details u kojoj se nalazi hrpa informacija o spojenom iUređaju, te mogućnost promjene naziva vašeg iUređaja (eng. Rename).

install app itools

Glavni izbornik raspolaže širokom paletom opcija i alata, od pristupa multimedia sadržaja do alata za update aplikacija. iTools ima punu kontrolu nad iUređajem. Omogućeno je kopiranje, čitanje, brisanje, dodavanje bilo kojeg sadržaja. Program između ostalog nudi i opciju spremanja sigurnosne kopije sadržaja, kao što su kontakti, poruke, bilješke, kalendar, povijest poziva, te backup aplikacija koje se nalaze na iUređaju.

Kako opcija i mogućnosti ima jako mnogo, na sljedećem video uratku možete pogledati sve ostalo što program nudi, a nije navedeno u tekstu.

 

Svi oni koji žele pristupiti svom iUređaju, na jedan sofisticiraniji način, biti će oduševljeni onim što ih čeka nakon pokretanja programa. Bilo bi dobro, kad bi svi oni koji ga skinu na svoje računalo ostavili utiske u komentarima. Jer trenutno ne postoji kompletniji program za iUređaje. Program je potpuno besplatan, možete ga skinuti na sljedećem linku

iTools 2012 beta

 

 • Mladen L.

  Program je odlican. Koristim ga vec skoro 2 mjeseca. Sve prebacuje,instalira brzinski…

 • Definitivno najbolji program koji sam u zivotu probo sto se tice rada s i-uredajima definitivno preporucujem.

 • nurofeg

  dali se može instalirati u kompjuter ako nemaš instaliran iTunes ???

  • Popola

   možeš ga pokrenuti, ali su ti sve jedno potrebni drajveri za iUređaj, da bi program mogao pristupiti sadržaju. Skini drajvere posebno i pokusaj. Jos jedna stvar, neces moci update aplikacija ako nemas itunes…

 • nurofeg

  Nisam želio stavljati iTunes jer mi zbrlja i sam sortira pjesme koje imam u kompjuteru, a ovaj program mi je jako zanimljiv.

 • davor

  imam pitanje imam iphone 4s od 16gb,kad sam ga spojio na i tools pise da
  mu je sistem kapacitet 1.15gb.. zauzeto 900 a slobodno 200,manje vise..
  sta mu je toliko zauzeto,imam par igrica,zepelin,my alarm,itd. nista
  puno,gak imam 11gb slobodnog u iphone. sta ce biti kad ga napunim?

 • davor

  kako dasigurno vratim iphone na fabricko,da nista ne ostane,bug,jailbrak,itd.. hteo bi sve ispocetka. npr da je mob pod garancijom pa da skinem JB,itd… da neznaju.. e tako da ga vratim,jel moguce……… hvala

 • Je li se mogu preko itoolsa instalirati cracked apps na ios 6 nije jailbreak

  • Sorry Lovre ne pomazemo sa crackanjem aplikacija.

 • sorry na smetnji, ali ovaj Itools ne šljaka sa mojim iphone 4s orig ios, imam vista, itunes,ifunbox i svi prepoznaju iphone jedino ovaj programčić koji je po opisu najbolji da prostiš usere stvar sa konekcijom.Znali komp i drge aplikacije ga vide ali Itools ga ne vidi.Što misliš što je u pitanju.Oprosti jo jednom, ali opširno ga hvali a meni ništa.

 • sorry na smetnji, ali ovaj Itools ne šljaka sa mojim iphone 4s, imam vista, itunes,ifunbox i svi prepoznaju iphone jedino ovaj programčić koji je po opisu najbolji da prostiš usere stvar sa konekcijom.Znali komp i drge aplikacije ga vide ali Itools ga ne vidi.Što misliš što je u pitanju.Oprosti jo jednom, ali opširno ga hvali a meni ništa.

  dinval@gmail.com

  • Kile_Omizio

   Može biti neki problem sa driverima na Visti, ja bi reinstalirao iTunes za početak. Kod mene je iTools prepoznao bar desetak različitih iUređaja i nikad nisam imao problema.

 • Toni

  Hocu napraviti contacts backup na 4s i kad uđem u kontakte na itools ne prikazuje mi sve brojeve.Imam ih 911,a on mi prikazuje 840.Zna li netko u cemu je stvar?Hvala i pozdrav

 • Ana

  Imam problem. Ne mogu napraviti restore backupa jer me trazi pass (samo da napomenem da nije niti apple ID password kao niti PIN)… to mi se nije prije događalo. Napravila sam update iPhone 4 na iOs u međuvremenu. Da li postoji način da napravim restore preko ovog ili nekog drugog programa ili da se ne nadam?