Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Odličan koncept za paljenje Do Not Disturb opcije
donotdisturb

Odličan koncept za paljenje Do Not Disturb opcije

U proteklih par mjeseci broj jailbreakanih uređaja u svijetu sigurno se smanjio iz prostog razloga što jailbreak za iOS 6 još uvijek ne postoji. To je, vjerojatno, glavni razlog za sušu koja vlada Cydiaom u posljednje vrijeme a jedan od rijetkih tweakova koji su vrijedni spomena bio je Auxo. Tvorac ovog tweaka sada je zamislio novi način na koji bi palili i gasili Do Not Disturb opciju u iOSu 6.

Ukoliko vam nije baš potpuno jasno što je Do Not Disturb, pročitajte ovdje. Ovaj koncept omogućava paljenje i gašenje ove opcije direktno iz centra za notifikacije što, i te kako, ima smisla s obzirom da se sama opcija bavi notifikacijama. Što je zanimljivo, Mac OS X inačica ove opcije može se paliti i gasiti direktno iz centra za notifikacije. Sentry_NC, čovjek zaslužan za ovaj koncept, još jednom je pokazao kako ima smisla za dizajn jer je uočio da bi klasični prekidač u centru za notifikacije stršao kao slon u staklarskom dućanu. Umjesto njega, opcija se pali/gasi povlačenjem prema dole unutar centra za notifikacije što je istovjetno “pull to refresh” opciji kojom aktualizirate svoj inbox u Mail aplikaciji.

Sve što nam još treba je jailbreak za iOS 6 a nadamo se da nećemo čekati dugo. Voljeli bi ovaj koncept vidjeti kao pravi i “živi” na Cydiai što prije!

 

 • Branimir Dumanko

  ZAŠTO MI NEĆE ? IOS6 IPHONE4S

  • Kile_Omizio

   Ovo je samo koncept za sad.

 • prija

  Imam jedno pitanje.
  Znam da ovo nema veze sa ovim postom, ali evo ipak da pitam.
  Planiram kupit iphone 4s sa x simom, interesuje me kako taj x sim radi, koje su mu mane, i da li postoji neki sa basebandom koji se ne moze otkljucat.
  Hvala unaprijed na odgovoru