Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Ovaj iPhone koncept ima zaslon od 4,3″ i pokreće ga iOS 7
iphone6feat

Ovaj iPhone koncept ima zaslon od 4,3″ i pokreće ga iOS 7

Nakon što su developeri u svoje ruke dobili prvu iOS 7 betu bile su izvjesne bar dvije stvari: u Cydiai će biti sve više iOS 7 tema, novi iPhone koncepti koji budu dolazili bit će ukrašeni novim firmwareom. Pošto smo prvo spomenuto odradili još jučer, danas ćemo i drugu stavku.

iphone6-2

Ekipa iz ADR studija odlučila je posložiti koncept iPhonea kojeg bi mogli vidjeti naredne godine. Dakle, ovdje nije riječ o njihovoj viziji iPhonea 5S kojeg očekujemo ove jeseni nego koncept njegovog nasljednika. Koncept je mješavina njihovih ideja i glasina koje kolaju već neko vrijeme. Zaslon je veći, mjeri 4,3″ i ide od jednog do drugog bočnog ruba.

iphone6-4

Tu je i senzor otisaka prstiju o kojem se već neko vrijeme špekulira. Njegov oblik Apple loga je, po meni, jedina stvar koja bode oči kod ovog inače dobro odmjerenog koncepta i to iz prostog razloga što djeluje previše kičavo. Apple neće tako lako odustati od zaobljenog kvadratića koji simbolizira Home gumb, sa biometrijskim senzorima ili bez njih.

iphone6-3

Unatoč uspjeloj estetici ovog koncepta, iskreno se nadam kako će iPhone 6 izgledati bitno drugačije s obzirom da je ovo još jedna varijacija na temu iPhone 5 (da ne kažem čak i iPhone 4, to bi već bilo zlobno). Kako se vama čini? Dopada li vam se jabučasti izgled biometrijskog senzora? Ovo su drugi koncepti kojima smo se bavili u zadnje vrijeme:

  • Bla bla

    Ne izgleda lose, puno bolje od petice…taj izduzeni mi nikako nije legao

  • Ismet Sefic

    ODLICAN NEMA STA