Friday, 30 July, 2021
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Ovo je najrealniji iPhone 6 koncept do sada
iphone6-concept-1

Ovo je najrealniji iPhone 6 koncept do sada

Fotke kućišta i raznih drugih dijelova, kao i pretprodukcijskih modela iPhonea 6 preplavile su blogosferu kao i svake godine. I dok većina tih glasina upućuje u istom smijeru ponekad nije lako zamisliti gotov iPhone 6.

Novi koncept nadolazećeg iPhonea koji su dizajnirali Nicolas Aichino i Thomas Moyano sigurno je jedan od najrealnijih do sada te zbog toga zaslužuje pažnju. Dva dizajnera su oslušnula ono što glasine govore pa njihov uradak ima zaobljene ivice, pomjeren Power gumb, aluminijsko kućište ali i jedan jako zanimljiv detalj.

iphone6-concept-3

 

Na dosadašnjim slikama koje su navodno “procurile” mogle su se vidjeti prilično ružne linije s gornje i donje strane uređaja, a koje bi trebale služiti za propusnost raznih antena uređaja.

iphone6-concept-2

 

Svi smo se nadali da te debele, crne crte neće naći put do finalnog proizvoda, a mnoge publikacije su to i potvrđivale. Moyano i Aichino su svoj koncept odradili sa mnogo suptilnijim linijama dobivši tako uređaj čija elegancija nije narušena. Više slika pogledajte na izvornom linku. Koncept izgleda uistinu odlično i nadamo se da će ovako izgledati i gotov iPhone 6 kada bude službeno predstavljen za nekoliko mjeseci. Kako vam se dopada ovaj koncept?