Monday, 28 September, 2020
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Pogledajte najbolji iPhone 6 koncept do sada
iPhone-6-3D-05

Pogledajte najbolji iPhone 6 koncept do sada

iPhone 6 će vjerovatno biti predstavljen sredinom rujna. Kako je do tada ostalo tek nešto više od mjesec dana tako i koncepti raznih dizajnera postaju sve realniji. Naši vjerni čitatelji su mogli primjetiti kako Omizio redakcija gaji naročite simpatije prema uratcima Martin Hajeka.

iPhone-6-3D-010

Martin je inače poznat po realnim i vjerodostojnim konceptima a njegov najnoviji uradak je sasvim sigurno najrealniji prikaz iPhonea 6 koji smo imali prilike vidjeti. Izvjestan broj glasina se ponavlja od zime. iPhone 6 će imati metalno kućište, zaslon od 4,7″, zaobljene ivice, premješten Power gumb, izdužene gumbe za kontrolu glasnoće. Martin je ponovo “udrobio” te ideje za koji mnogi Apple autoriteti iz blogosfere smatraju da će se obistiniti i dizajnirao koncept iPhonea 6 koji izgleda kao prezentacija sa Apple.com web stranice.

iPhone-6-3D-01

 

iPhone-6-3D-02

Ne bi se začudili kad bi ovaj koncept, u manje izmjenjenom obliku, zabljesnuo u rukama Tim Cooka narednog mjeseca. Poslije mjeseci i mjeseci čekanja sada smo na dohvat ruke potpuno novog iPhonea, a osjećaj da će nas Apple ponovo razmaziti teško da vara.

 

Story and image credits: Nowhereelse.fr

  • Ivo

    To je to!