Friday, 22 October, 2021
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Pogledajte odlični iPhone 7 koncept u Space Black boji
hajek-space-black-1-593x334

Pogledajte odlični iPhone 7 koncept u Space Black boji

Već neko vrijeme ne dijelimo sa vama konceptne uratke iPhone, iPad i drugih Apple uređaja i to iz čistog razloga što većina njih i nije vrijedna naročite pažnje, ali danas ćemo napraviti jedan izuzetak.

Prenosimo vam iPhone 7 koncept u Space Black boji koja se počela pojavljivati u glasinama, a njegov autor je nitko drugi no Martin Hajek – čovjek koji je tokom godina uradio neke od najrealnijih i najzanimljivijih iPhone koncepata.

Kao i obično, Hajek se potrudio da u svoj koncept inkorporira ono oko čega se slaže većina glasina, dakle, ono što će najvjerojatnije i krasiti iPhone 7 za nekoliko mjeseci. Tako na njegovom uratku možemo vidjeti poleđinu bez linija za antene (pristune samo na rubovima), veći otvor kamere, Home gumb ugrađen u prednje staklo i generalna sličnost sa iPhone 6 i 6s modelima.

Martin je ovaj put otišao i korak dalje pa je zajedno sa novom Space Black bojom upario i tamno sučelje za koje se pretpostavlja da će biti dostupno u konačnoj iOS 10 inačici, EarPods Lightning sluške i Lightning kabl u crnoj boji. Vjerujemo da će uz par izmjenjenih, sitnih, detalja ovo biti najrealniji prikaz iPhone 7 uređaja. Kako se vama dopada?

hajek-space-black-2-593x334