Monday, 16 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Koncept >>> Pogledajte prelijep iPhone 6 koncept nastao na osnovu procurjelih šema
iPhone-6-Hajek

Pogledajte prelijep iPhone 6 koncept nastao na osnovu procurjelih šema

Ako postoji nešto čega ne nedostaje svake godine kad se šira javnost igra pogađanja dizajna nadolazećih iPhone modela onda su to konceptni uratci različitih dizajnera. Japanski blog Macotakara nedavno je prigrabio (navodnu) šemu koja otkriva izgled i dimenzije iPhonea 6 sa većim zaslonom.

iPhone-6c-MacFan

Ubrzo nakon toga Francuski blog Nowherelse udružio je snage sa jednim od najpoznatijih dizajnera konceptnih uradaka Apple uređaja, Martin Hajekom, a rezultate možete pogledati u nastavku.

iPhone-6-CW-640x870

Martinov rad je rijetko kada razočarao pa tako to neće ni ovaj put. Proporcije samog uređaja i simetrija prisutna unatoč većem zaslonu doimaju se vrijednim samog Jony Ivea. Ivice su ovaj put zaobljene a od dvije tipke za pojačavanje/smanjivanje zvuka postala je samo jedna. Dizajn definitivno djeluje kao evolucija iPhone 5s dizajna a mnogi vjeruju da će se tom odrednicom i voditi Appleov dizajnerski tim prilikom kreiranja iPhonea 6.

Kako vam se čini?

 

  • Anci

    Ej neki lik mi prododaje jeftino ipad 4 medutim kaze da je zakljucan na icloud.., sta to zanci??? molim vas brzom odgovoru!!!

    • sirovinapad

      znaći da je popaljen?