Monday, 16 May, 2022
Home >>> Apple >>> Aaron Sorkin i Christian Bale bi napokon mogli napraviti dobar film o gospodinu Jobsu
bale-as-jobs

Aaron Sorkin i Christian Bale bi napokon mogli napraviti dobar film o gospodinu Jobsu

Bez obzira ako ste fandroid ili koristiti bilo kakav drugi operativni sustav i vrstu tehnike, nitko od vas ne može poreći da da je Steve Jobs bio genije našeg doba. Čovjek koji je prije 30 godina napravio revoluciju s Macintosh personalnim kompjuterima, GUI interfeceima i mišom, te koji je kroz svoj cijeli život prepoznao i implementirao tehnološke inovacije koje koristimo i uživamo svaki dan, od kompjuterske animacije u Pixar studijima, preko WiFi-a tehnologije, te touch screen relvolucije pametnih telefona i tableta.

Mislim da je smješno da do sada nije izašla ni jedna dobra knjiga, niti film o njegovom geniju pa da ono kažemo wow. Isaksonova biografija, iako detaljna je bila prilično suha i dosadna. Par filmova koji su izašli su bili tako-tako i dokumentarci se nisu baš nešto pokazali.

Napokon vidimo svjetlo na kraju tunela. Poznati reditelj Aaron Sorkin (Social Network) uz Sony Studio lovu, planira zaposliti Oskarovca Christian Bale (Batman) da igra Steve Jobsa u novom filmu koji treba predstaviti Jobsa u par velikih situacija u njegovom životu kao trenutke prije izlaska na pozornicu i najave iPhonea i iPada. Mislim da je interesantan koncept a Bale bi mogao biti odličan potez ako Sony otvori novčanik, s obzirom da je Bale  jedan od top 10 plačenih glumaca u Hollywoodu.

Što vi mislite? Može li Bale proći kao Jobs? Tko bi vam bio bolja opcija?

  • Andy85

    A sto je sa Kucherom? Nije bio niti vrijedan spomena? On i njegov Jobs??

    • Pa nista. Film je bio prilično dosadan i bezveze. —