Saturday, 4 July, 2020
Home >>> Apple >>> Apple službeno najavio media event za 4. listopad!
iphone-5-rumor-design-main-460x250

Apple službeno najavio media event za 4. listopad!

Vrijeme je da pojedine glasine počnemo sahranjivati!

Apple je predstavnicima medija odaslao pozivnice za media event koji će se održati 4. listopada, a koji će nositi konspirativni naziv “Let’s talk iPhone.” Ova konferencija bit će održana u 19:00 po našem vremenu (10:00 po pacifičkom vremenu) na appleovom kampusu u Cupertinou.

Sudeći po samom nazivu očekivati je da javnosti bude predstavljen novi iPhone, ili je ovdje ipak riječ o množini? Znamo da je dosta glasina upućivalo kako ćemo ovdje vidjeti jeftiniji iPhone 4S ali i potpuno novi iPhone 5. Narednog utorka ćemo znati više. Čestitati možemo uredništvu All Thing D portala koje je prošlog tjedna nanjušilo dotični datum prezentacije. Još jedna glasina je bila istinita – po prvi put novi iPhone neće biti predstavljen u San Franciscou, kao što je tradicija nalagala, nego na appleovom domaćem terenu. Konferencijska dvorana appleovog kampusa, Town Hall Auditorium, prima značajno manji broj ljudi nego Yerba Buena Center for the Arts ili Moscone Center, te se ovakvim potezom očekuje postići što ugodnija atmosfera za Tim Cooka, novog Apple CEO-a, za kojeg se vjeruje da će držati “dirigentsku palicu” u rukama na ovom eventu. Prema nekim glasinama očekuje se da će i osvježena linija iPod uređaja biti predstavljena upravo narednog utorka.

Za nekoliko dana ćemo svi moći odahnuti. Vjerujemo da i vi sa nestrpljenjem očekujete da podvučete crtu ispod svih glasina o iPhoneu 5 koje ste pročitali ove godine, bar dok se ne rasplamsaju glasine o iPhoneu 6.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.

  • Lektor

    napokon!!!!!! btw. vjerojatno si mislio u 19 sati po našem vremenu?

    • Anonymous

      E, da, preletio mi je prst preko devetke, hvala što si me odmah uputio na grešku :)