Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Nagradna Igra >>> Omizio.com Nagradna igra – iCijeneGorivaPro iPhone App
nagradna-igra-header-icijenegorivapro

Omizio.com Nagradna igra – iCijeneGorivaPro iPhone App

Ova nagradna igra je zavrsena. Rezultati coming soon!

Vrijeme je za još jednu Omizio.com nagradnu igru! Svi naši vjerni čitatelji opet su u prilici da za svoju vjernost budu nagrađeni besplatnom aplikacijom. Naš svakodnevni rast ne bi bio moguć bez vas, te je ova nagradna igra samo još jedan način da vam se zahvalimo.

NAGRADNA IGRA

Ovaj put vam poklanjamo jedan od četiri coda za aplikaciju iCijeneGorivaPro (Cro App Store $0,99). Riječ je o jednostavnoj i vrlo korisnoj aplikaciji koja je djelo domaćeg developera gosp. Ivora Prebega. iCijeneGorivaPro je aplikacija s pomoću koje imate brz uvid u cijene goriva na području Hrvatske kod renomiranih distributera goriva kao što su to OMV, Tifon, INA, Lukoil, CROBENZ i Petrol. Aplikacija je dostupna svim iPhone, iPod Touch i iPad uz min. iOS 3.2.2. Ova odlična aplikacija inače se može kupiti po cijeni od $0,99, ali zahvaljujući tvorcu gosp. Ivoru Prebegu i Omizio.com upravo Vi možete osvojiti jedan (1) od deset (10) besplatnih primjeraka! Više informacija o samoj aplikaciji možete dobiti ako pročitate ovaj odličan review.

(Redeem aplikacije se obavlja preko koda – kod vrijedi do 5.7.2011)

Giveaway počinje od danas, 23.6.2011 , te traje 3 dana do 25.6.2011 do 23:59 sati. Sretni dobitnik će biti izabran/a nasumično (pomoću online randomizera) a njegovo ime bit će objavljeno na Omizio.com do 27.6.2011.
Budući da ste pročitali sve o nagradama, i zainteresovani ste – zasigurno se pitate kako učestvovati? Dakle….

PRAVILA:

OBAVEZNO

Molimo vas da dobro pogledate pravila nagradne igre kako ne bi nešto propostili. Cijeli postupak će vam uzeti 3-5 minuta vremena uključujući i čitanje ovog cijelog posta.

Korak 1: Morate kliknuti LIKE na našu stranicu na Facebooku ako to već niste uradili.

Korak 2: Zatim na Facebook-u kliknite “Podijeli (Share)” kako biste  objavili post o ovoj nagradnoj igri na svom Facebook zidu.

 • Click Podijeli/Share

 • Click Share Link

Korak 3: Sada popunite online formu.

Ako ste zainteresovani da popravite svoje šanse za dobitak, možete uraditi slijedeće za dodatne bodove. Dobitnik će biti izabran preko online randomizera.

DODATNI BODOVI:

 • Pratite Omizio.com na Twitteru te twitajte sljedeće uključujući #omizio hash tag.  “iCijeneGorivaPro iPhone App GiveAway”!!! Posjetite http://Omizio.com kako biste učestvovali u nagradnoj igri #omizio”  (+1 entry)
 • Postanite pratilac Omizio.com na YouTube (Subscribe) (+1 entry)
 • Pretplatite se na E-mail RSS feed Omizio.com (+1 entry)
 • Objavite link za ovaj giveaway na svom blogu, web stranici ili na nekom topic-related forumu (+1 entry)

*entry – dodatni bod znači da će vaše ime biti uneseno na listu još onoliko puta koliko ste osvojili dodatnih bodova (entries) – tako dobijate veću šansu za dobitak.

Nakon što ste to sve obavili, ispunite ovu kontakt formu kako biste učestvovali u igri. Možete ostavljati komentare naravno, ali samo popunjena forma znači da ste dobili učešće u igri.

Pitanja: * obavezna polja

[contact-form 1 “Contact form 1″]
 • Ivor Prebeg

  Poslano jos promo kodova:) enjoy redeeming:)

 • Ivor Prebeg

  Poslano jos promo kodova:) enjoy redeeming:)

 • Ivica Kljajić

  Dobio! Hehe! Svaka vam čast!

  • Ivor Prebeg

   Jesi uspješno redeemao? Sve radi?

  • Ivor Prebeg

   Jesi uspješno redeemao? Sve radi?