Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Nagradna Igra >>> Snježna Nagradnjača – Omizio Giveaway
snjezna-nagradnjaca

Snježna Nagradnjača – Omizio Giveaway

Nagradna Igra je završena. Sretni dobitnici su:

Damir P. iz Dugog Sela

Ines O. iz Požege

Dobitnici se mole da potvrde svoju adresu ispostave putem maila. Svim učesnicima više sreće sljedeći put.

 

Ako niste ništa osvojili u posljednje dvije nagradne igre za novu godinu, ili mislite da smo zaboravili na iPhone 5 korisnike,  ovo vam je šansa da se dočepate jedne od dvije futrole za iPhone 5 i iPad u suradnji s našim sponzorom iDucan.hr. Sigurni smo da će jedna od ovih futrola obradovati vas, ili možda nekoga u vašoj obitelji kome ovo možete podariti.

Macally-Flexible-case-za-iPhone-5---Crno
Macally Flexible Case za iPhone 5

Ako još ne znate za njih, iDucan.hr je dućan s kompletnom ponudom Apple uređaja, dodatnom opremom, servisom i podrškom uključujući tvorničko dekodiranje.

Incase-Lounge-Case---Antracit
incase Launge Case – Antacit iPad

iDucan.hr već neko vrijeme sponzorira Omizio blog te sa svojim udjelom pomaže u plaćanju računa. Ako smo vam ikada pomogli, pomozite i vi nama te im se javite preko facebook stranice i posjetite iDucan.hr te nađite sve za Apple na jednom mjestu.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Molimo vas da dobro pogledate pravila nagradne igre kako ne biste nešto propustili. Cijeli postupak će vam uzeti 3 minuta uključujući i čitanje ovog cijelog posta.

No, što bi mogli osvojiti u ovoj nagradnoj igri? Kao što smo spomenuli, osvojiti možete jednu od dvije futrole a evo i više detalja o njima:

Nagradna igra će trajati od (18.1.2013) do (20.1.2013) a dobitnici futrola će biti naknadno obaviješteni o preuzimanju nagrade.

VRIJEDNO JE NAPOMENUTI: Nagrade se dostavljaju (shipping) samo u Hrvatskoj te se izvinjavamo svim čitateljima van Lijepe Naše.

Kako se uključiti?

OBAVEZNO

Korak 1: Kliknute LIKE na Omizio Facebook stranici ako to već niste uradili.

Korak 2: Kliknute LIKE na iDucan Facebook stranici ako to već niste uradili.

Korak 3: Na kraju popunite online formu na dnu ovog posta kako bi vas mogli naći te vam dostaviti nagradu ako pobjedite. Ne zaboravite staviti punu adresu isporuke uključujući grad i državu.

To je sve.

Ako ste zainteresirani da popravite svoje šanse za dobitak, možete uraditi slijedeće za dodatne bodove. Dobitnik će biti izabran preko online randomizera.

DODATNI BODOVI (Po jedan dodatni entry i nije obavezno):

  • Podjelite nagradnjaču s prijateljima na Facebooku. Copy & Past URL ove stranice kao vaš status te nam pomozite da skupimo više pratioca. (+2 entry*)
  • Pratite Omizio.com na Twitteru te twitajte sljedeće uključujući #omizio hash tag.  “Snježna Nagradnjača Part 3 – Omizio Giveaway! Posjetite http://Omizio.com kako biste učestvovali u nagradnoj igri #omizio”  (+1 entry*)
  • Postanite pratilac Omizio.com na YouTube (Subscribe) (+1 entry*)
  • Pretplatite se na E-mail RSS feed Omizio.com (+1 entry*)
  • Objavite link za ovaj giveaway na svom blogu, web stranici ili na nekom topic-related forumu (+1 entry*)

NE zaboravite da ispunite ovu formu kako biste učestvovali u igri. Možete ostavljati komentare naravno, ali samo popunjena forma te lajkanje navedenih Facebook stranica znači da ste dobili učešće u igri.

Giveaway Entry Form:

Pitanja: * (obvezna polja)

 

* entry – dodatni bod znači da će vaše ime biti uneseno na listu još onoliko puta koliko ste osvojili dodatnih bodova (entries) – tako dobijate veću šansu za dobitak.

** Nagradne futrole nemaju novčane vrijednosti te se ne mogu zamjeniti za novac.

*** Isporuka samo u Hrvatskoj.

**** Ova promocija nema nikave veze s Facebookom. Facebook ne snosi nikakvu odgovornost.

***** Popunjavanjem ove forme se slažete sa svim pravilima nagradne igre.