Tuesday, 20 October, 2020
Home >>> Ostalo >>> Nagradna Igra >>> Veliki Blagdanski Giveaway Part 1 – Omizio Nagradna Igra
velika-blagdanska-nagradna-igra

Veliki Blagdanski Giveaway Part 1 – Omizio Nagradna Igra

NAGRADNA IGRA JE ZAVRŠENA – SLJEDEĆU MOŽETE NAĆI OVDJE!

Sretni dobitnici su: Denis K. iz Varaždina  i Željko Č. iz Zagreba.  Dobitnici se mole da potvrde svoju adresu putem emaila. Svim ostalim više sreće sljedeći put.

 

Omizio tim vam želi mirne i sretne nastupajuće blagdane – Sretan Božić i Sretna Nova godina!

Dečki iz Zagrebačkog iDucana su nam odlučili pokloniti 8 iPhone/iPad futrola kojima ćemo darivati naše vjerne čitatelje.  Znate što slijedi, vrijeme je za još jednu u nizu Omizio.com nagradnih igara.

Danas vam poklanjamo jednu od dvije futrole za iPhone i iPad u suradnji sa našim sponzorom iDucan.hr. Sigurni smo da će jedna od ovih futrola obradovati vas, ili možda nekoga u vašoj obitelji kome ovo možete podariti za predstojeće blagdane. U narednim danima planiramo pokloniti jos 8 postojećih futrola pa vam sugeriramo da nas pozorno pratite u naredna dva tjedna.

InCase Chrome Slider iPhone 4 - Silver

Ako još ne znate za njih, iDucan.hr je dućan sa kompletnom ponudom Apple uređaja, dodatnom opremom, servisom i podrškom uključujući tvorničko dekodiranje.

Incase Magazine Jacket iPad 2 Black

Najvažnije je da iDucan.hr već neko vrijeme sponzorira Omizio blog te sa svojim udjelom pomaže u plaćanju računa. Javite im se preko facebook stranice i posjetite iDucan.hr prije kraja godine s obzirom da trenutno imaju popust izmedju 5%-50% na odabranu dodatnu opremu koja bi mogla biti odličan poklon za nekoga u vašoj obitelji.

No, što bi mogli osvojiti u ovoj nagradnoj igri? Kao što smo spomenuli, osvojiti možete jednu od dvije  futrole a evo i detalja o njima:

Što mi želimo za uzvrat? Mi bi vas zamolili da podijelite ovaj post na Facebooku, forumima, kroz vlastite postove na blogovima (ako ih imate) te na druge načine kojih se sjetite. To će nama dati šansu da steknemo nove čitatelje, a vama mogućnost da osvojite neku od ovih odličnih stvarčica. Zato, kliknite Share ili Retweet i neka igre započnu!

VRIJEDNO JE NAPOMENUTI: Nagrade se dostavljaju (shipping) samo u Hrvatskoj te se izvinjavamo svim čitateljima van Lijepe Naše.

Nagradna igra će trajati od (24.12.2012) do (26.12.2012) a dobitnici futrola će biti naknadno obaviješteni o preuzimanju nagrade.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

OBAVEZNO

Molimo vas da dobro pogledate pravila nagradne igre kako ne biste nešto propustili. Cijeli postupak će vam uzeti 5 minuta uključujući i čitanje ovog cijelog posta.

Korak 1: Morate kliknuti LIKE na Omizio Facebook stranicu ako to već niste uradili.

Korak 2: Morate kliknuti LIKE na iDucan Facebook stranicu ako to već niste uradili.

Korak 3: Zatim na Facebook-u kliknite “Podijeli (Share)” kako biste ovaj post objavili na svom Facebook zidu.

 • Click Podijeli/Share

 • Click Share Link

Korak 3: Sada popunite online formu na dnu ovog posta kako bi vas mogli naći te vam dostaviti nagradu ako pobjedite. Ne zaboravite staviti punu adresu uključujući grad i državu.

Ako ste zainteresirani da popravite svoje šanse za dobitak, možete uraditi slijedeće za dodatne bodove. Dobitnik će biti izabran preko online randomizera.

DODATNI BODOVI:

 • Pratite Omizio.com na Twitteru te twitajte sljedeće uključujući #omizio hash tag.  “Veliki Blagdanski Giveaway – Omizio Nagradna Igra!!! Posjetite http://Omizio.com kako biste učestvovali u nagradnoj igri #omizio”  (+1 entry)
 • Postanite pratilac Omizio.com na YouTube (Subscribe) (+1 entry)
 • Pretplatite se na E-mail RSS feed Omizio.com (+1 entry)
 • Objavite link za ovaj giveaway na svom blogu, web stranici ili na nekom topic-related forumu (+1 entry)

Nakon što ste to sve obavili, ispunite ovu kontakt formu kako biste učestvovali u igri. Možete ostavljati komentare naravno, ali samo popunjena forma i djeljenje preko Facebooka znači da ste dobili učešće u igri.

Pitanja: * obvezna polja

 

* entry – dodatni bod znači da će vaše ime biti uneseno na listu još onoliko puta koliko ste osvojili dodatnih bodova (entries) – tako dobijate veću šansu za dobitak.

** Nagradne futrole nemaju novčane vrijednosti te se ne mogu zamjeniti za novac.

*** Isporuka samo u Hrvatskoj.

**** Ova promocija nema nikave veze sa Facebookom. Facebook ne snosi nikakvu odgovornost.

***** Popunjavanjem ove forme se slažete sa svim pravilima nagradne igre.

 • Brick

  Jesam ;)

 • Mate Papić

  Obavljeno :D

 • Guest

  Haha, cuj facebook ?! :)

  Ja svako ne mogu ucestvovati u nagradjoj igri jer nisam iz Hrvatske al’ su vam pravila nidje veze
  .
  Nemaju svi facebook profile !;)

 • grgaa

  dajte jednu nagradnjaču bez facebooka, nemamo svi to

 • …nikad si neću kreirati FB profil…

 • perica666

  “posrnuo”.. zasto si neces napraviti nikad FB profil? pa sta ti je FB narpravio?! ja imam FB samo za te obavijesti, nagradne igre, snizenja itd. uopce nemam prijatelje, samo obitelj koja mi nije ublizini. tko te tjera da stavljas privatne stvari na FB?