Friday, 13 October, 2017
Home >>> Ostalo >>> Omizio Blog 2015 Dizajn Update
Omizio Blog Screen

Omizio Blog 2015 Dizajn Update

Pozdrav ljudi. Kao što ste možda već i primjetili napravili smo malu nadogradnju Omizio stranice s novim tanjim headerom i logom, klizećom navigacijom te novim malo boljim home page sliderom koji prikazuje najčitanje postove u zadnjih tjedan dana.

Screen Shot 2015-03-12 at 12.53.28 AM

Najveći razlog za promjenu je u stvari to da sada imamo novi responsive mobile dizajn koji izgleda puno bolje na svim vrstama i veličinama uređaja. Ako ste na mobilnom uređaju većem od 4 incha primjetit ćete da se sada stranica otvara preko cjele širine zaslona što prije nije bio slučaj. Što znači da će sve izgledati malo veće i lakše za čitati.  Ako ste na uređaju manjem od 4 inča onda to možda nećete ni primjetiti s obzirom da je stari dizaj bio optimiziran za iPhone 5 i niže.

omizio blog

Osim toga nadogradili smo i tražilicu u gornjem desnom kutu koja sada ima instant search te bi trebala preciznije pronaći ono što tražite.

Stranica bi se također trebala učitavati dosta brže. Prema našim testovima dobivamo 30% – 40% brži upis. Tu je još pregršt nekih malih sitnica s kojim vas neću daviti.

Pomozite nam!

Međutim kao i svaki put kad napravimo nadogradnju, bude i problema. Mi nastojimo da nikada ne promjenimo dizajn previše da se osjećate izgubljeno ili da vam previše promjena ide na živce ali i male promjene mogu biti na gore :).

Javite nam što mislite, i što više javite nam ako pronađete nekih bubica koje se trebaju popraviti. Mi se nadamo da će vam se svidjeti.

Update: Već su nam javili da je negdje u procesu crkao Jailbreak Wizard. Već radimo na popravci. U međuvremenu potražite jailbreak upute putem tražilice.

  • Designer

    Zanimljivi novi dizajn :)