Saturday, 31 October, 2020
Home >>> Ostalo >>> Omizio.com vam želi sretnu i ugodnu 2013 godinu
sretna-nova-2013

Omizio.com vam želi sretnu i ugodnu 2013 godinu

Omizio.com team želi svim čitateljima našeg bloga čestit Božić i sretnu Novu 2013 godinu!!!

Hvala vam na dobrim željama i pozitivnim kritikama kao i na učešću na blogu, Fejsu i Twitteru. Vi, naši čitatelji i vaši komentari su ono što nas motivira da pišemo i nastavimo pomagati kad god možemo.

U 2012 smo napisali preko 600 postova o iPhoneu i sličnim temama sto nam daje total od 1500 članaka, od kojih mnogi sadrže vrijedne tutorijale, i upute za jailbreak i unlock. Ove godine je pregledano preko 3 milijuna stranica te je blog  posjetilo preko 1 milijun posjetilaca i mi se nadamo da smo uspjeli pomoći a i informirati mnoge.

Sa porastom socijalne medije, naša Facebook stranica je postala mjesto za druženje preko 8,500 fanova, te ju koristimo kao forum za pitanja, pomoć i druženje. Ako već niste lajkajte nas na Facebooku i pridružite se konverzaciji.

U 2013 planiramo nastaviti sa radom i širenjem te nas zanima što biste vi željeli vidjeti u novoj godini. Javite nam u komentima ako smo vam pomogli, ili ako nešto nedostaje što bi vam pomoglo. Nove teme, tutorijali, funkcije bloga, bilo sto?

Još jednom, sretan Božić i Nova 2013 i puno vam hvala,

Omizio.com Team

Omar, Dražen, Darko, Ena, Silvija, Nikola i Ivan.

 • Citoo

  Hvala puno.Takoder vama i cijelom vasem timu Sretan i Blagoslovljen Bozic.

 • cro

  sretan Božić i Nova godina
  a u 2013. bih od vas najviše želio pročitati tutorijal za jailbreak iPhonea 5 ;)

 • Sritan Vam Božić i nadolazeći blagdani !

  Samo tako nastavite !