Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Ostalo >>> Samsung >>> Samsung ponovo misli da pravila i moralne obveze naravno ne vrijede za njih
Samsung

Samsung ponovo misli da pravila i moralne obveze naravno ne vrijede za njih

Svaki put kad napišem i jednu lošu riječ o Samsungu, po cijeli dan moram čitati negativne komentare raznih Omizio trollera koji nastoje sebe uvjeriti kako je Samsung poštena kompanija.  Siguran sam da će tako biti i ovaj put no bez obzira što ja ne izmišljam ove novosti kao i ranije negativni komentari me neće zaustaviti da objavim  još jednu u nizu Samsungovih smicalica. Da znam ni jedna kompanije nije 100% poštena ali Samsung stvarno pretjeruje. Pročitajte ostatak i javite mi u komentarima što mislite.

Samsung je kao i uvijek našao još jedan način da zabode nož u leđa svojih protivnika na veličanstven način.

BBC News je prošli tjedan objavio kako vladine organizacije za fair-trade u Taiwanu ponovo istražuju Samsung radi izjava studenata koji navode da im je Samsung platio da trollaju po netu i ostavljaju stotine tisuća negativnih komentara i recenzija protiv HTC-a.

Nakon nekoliko dana poricanja, Samsung je pod pritiskom i masom dokaza priznao da je platio studentima u Taiwanu da pišu negative komente i recenzije protiv HTC-a kako bi ovaj brand došao na loš glas.

Samsung je izjavio kako je ovo “unfortunate incident” (nesretni slučaj) te da je riječ o marketing teamu koji nije znao što radi. Također su izjavili kao će od sada marketing kompanije biti poštene i po uzoru i filozofiji koja je bazirana na providnosti i poštenju Samsung branda.

All future marketing work would be more in line with its company philosophy of transparency and honesty.”

S obzirom da Samsung troši više novaca za marketing od bilo koje druge mobilne kompanije (čak tri puta više nego Apple) nije teško zaključiti da ako su u stanju ovo uraditi HTC-u koji jedva sastavlja kraj sa krajem, onda možete misliti kakva je kampanja napravljena protiv Applea.

Mislim nije ni čudo što Apple prebacuje proizvodnju dijelova za iUređaje Intelu i TSMC-u i što se šopaju po sudu.

Ako ih Taiwanska vlada pronađe krvima, presuda bi mogla biti do $850.000 Američkih dolara što je vjerojatno sitnica za omjer štete koju su učinili.

Bez obzira ako ste korisnik Samsung proizvoda, ne možete reći da ovo nije pokvaren potez. Ili? Javite nam u komentarima što mislite.

 

Source: Computer World

 • azdralovic

  pa nista cudno :D

 • gogo23

  ma sve je to za ljude lol

 • Tristan

  stvarno su g*vna*i ti Samsungovci….nepošteni su.plastični i smrde :D

 • Kakve ovo ima veze sa iPhone-om? Jedino ako je pod kategorijom “puni smo kompleksa”.

  • Ovo je pod kategorijom Samsung i pod Šljam.

 • sasa

  pa iskreno gledajuci sve te kompanije koje donose napredak u tehnologiji a sa druge strane imaju jako lose odnose pre svega prema svojim radnicima koje koriste maksimalno..nista me ne cudi …ustvari mogu da budem siguran da rade oni mnogo vise i od toga …svima su prljave ruke kako samsungu tako i appleu ..i jos nesto ovde treba pisati o apple stvarima batali samsung …ima dosta novina kojima je to posao …pozdrav

 • Bhsoull

  2/3 stvari su ukrali od uPhone-a,a 1/3 od htc-a i opet ih blate.

 • Mski

  Ameri ako imaju pameti sad je trenutak ? Juzno Korejci su se sasrali od sjevernog susjeda, Ameri im čuvaju gu*ice jer bez njih ovi bi ih sa sjevera bukvalno jeli žive zubima. Pa eto nek ih ucjene sad ? Juzna Koreja se u stvari zove samsung

 • Marrio

  Ma sve je to “rokenrol” kako bi to rekla jedna, neznate je vi.

 • Dodo

  Šlajmsung

 • Ja

  Njihovi proizvodi su mi najbolji, smartphone jedino od samsunga bi uzeo ali ovo je anti-fer..

 • Dennis

  What goes around comes around!!!