Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Mobilne Mreze >>> Hrvatski Telekom >>> T-Mobile daruje T-Wisepilot besplatnu navigaciju za sve nove HT T-Mobile korisnike
ht-navigacija

T-Mobile daruje T-Wisepilot besplatnu navigaciju za sve nove HT T-Mobile korisnike

U posljednih sedam dana vecina mobilinih operatera u Hrvatskoj su izbacili neku promociju da bi prikupili vise mobilih korisnika za vrijeme bozicnih blagdana. Pocevsi sa izlaskom Bonbon mreze sa 1000 besplatnih minuta , pa onda Tele2 i 1mb prometa za 5 lipa i juce Vipnet sa izlaskom iPhone-a 4.

Od danas T-mobile nudi besplatnu navigaciju za nove krosnike i to u vlastitom ranžmanu. Radi se o sustavu T-Wispilot koji je u ovom trenutku dostupan na tri smartphone uređaja: Samsung S5620, Samsung S8500 te Samsung i5800, a uskoro bi se podrška za ovaj sustav mogla prošititi na sve smartphone uređaje u T-mobile ponudi. T-Wisepilot se može koristiti kao autonavigacija i kao navigacija za pješake. Također, HT dodatno daruje i besplatno osvježavanje karata tijekom čak 24 mjeseca.

Službeno Izvješće:

HT od danas korisnicima daruje iznimno pouzdano T-Wisepilot GPS navigacijsko rješenje koje se može koristiti kao autonavigacija i kao navigacija za pješake. Sigurno i lako pronalaženje traženih lokacija omogućuje stalno, automatsko osvježavanje mapa tako da korisnici uvijek koriste one s najnovijim informacijama, a HT dodatno daruje i njihovo besplatno osvježavanje tijekom čak 24 mjeseca.

Uz standardne mape, T-Wisepilot nudi i opciju glasovnog navođenja čijim korištenjem vozači pridonose sigurnosti na prometnicama. Lokacije na mapama se prikazuju u 2D i 3D tehnici, a ujedno su prikazane i okolne POI točke (point of interest) poput bankomata, bolnica, benzinskih postaja, restorana, kina itd. T-Wisepilot nudi i mogućnost izračuna udaljenosti do željenih objekata, vremena potrebnog da bi se do njih došlo kao i informacije o vremenskim uvjetima na putu. Dodatna, zanimljiva, praktična mogućnost je bilježenje i uređivanje pravca kretanja ili omiljenih destinacija pomoću posebne web stranice https://tmhr.wisepilot.com na koju se mogu stavljati izvješća s putovanja.

HT, trenutno, nudi T-Wisepilot na uređajima Samsung S5620, Samsung S8500 te Samsung i5800, a vrlo skoro (već krajem mjeseca) će ponuditi i na ostalim pametnim telefonima u ponudi. T-Wisepilot na uređajima dolazi predinstaliran i sve što korisnici trebaju napraviti kako bi ga koristili je pokrenuti aplikaciju.

Uređaji s T-Wisepilot navigacijskim rješenjem mogu se, uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca, nabaviti po vrlo povoljnim cijenama. U Tarifi za Sve 200 tako je Samsung S5620 dostupan već po cijeni od 598 kuna dok se Samsung S8500 može nabaviti po 1.698, a Samsung i5800 po 1.198 kuna. Za bezbrižno uživanje u putovanjima, HT nudi besplatnu web’n’walk S opciju, odnosno 125 MB podatkovnog prometa mjesečno tijekom prva tri mjeseca trajanja ugovora.

Vrhunsko iskustvo korištenja T-Wisepilot navigacijskog rješenja svakako će upotpuniti i auto punjač te držač za vjetrobransko staklo koje korisnici također dobivaju bez dodatnih troškova.

www.t-mobile.hr