Friday, 28 January, 2022
Home >>> Omizio.com Reklamiranje i Oglašavanje

Omizio.com Reklamiranje i Oglašavanje

Click this link for English version of Omizio Advertising page.

Što je Omizio.com?

Mi smo najveća zajednica Apple zaljubljenika u Hrvatskoj i susjedstvu. Omizio.com je osnovan 2010. godine i već smo godinama prvi izbor za sve koji žele pročitati novosti ili tutorijale vezane za iPhone i druge Apple uređaje.

Zašto oglašavati sa nama?

Omizio.com mjesečno posjeti više od 50.000 posjetitelja iz ciljane skupine vlasnika Apple uređaja koji učitaju više od 80.000 stranica. Svakoga dana bude nam upućeno više pitanja o mjestima gdje se mogu popraviti Apple uređaji, kupiti popratna oprema poput punjača ili futrola te mjestima gdje se može fabrički otključati iPhone.

U toku proteklih šest godine pomogli smo tisućama Apple korisnika putem tutoriala i odgovora na specifična pitanja u kometima, te stekli veliko poštovanje i povjerenje u očima naših čitatelja. Odlučite li se reklamirati kod nas i Vi možete uživati u tom povjerenju.

Reklamiranje na Omizio.com može Vam biti korisno ako:

●    Prodajete Apple proizvode ili dodatnu opremu.
●    Popravljate Apple proizvode.
●    Kreirate App Store aplikacije.
●    Pružate bilo kakvu uslugu koja je usko vezana sa tvrtkom Apple, gdje bi vam isklučivo Apple korisnici pomogli.

Omizio.com NE podržava pirateriju, te ne pišemo i ne dozvoljavamo diskusiju o pirateriji bilo čega o čemu pišemo na našem sajtu.

Plaćeni Beneri

Primarni i najefektivniji način oglašavanja na sajtu su baneri. Molimo vas da nas kontaktirate (omizioblog (at) gmail (dot) com, za fixne cjene benera. Beneri su dostupni u više različitih veličina a cjene su određene ovisno o broju impresija i veličini benera.

 • Medium Side Banners (300 x 250) Najpopulaniji i pristupačniji beneri dostupni na kućnoj i svim ostalim stranicama bloga. – Cjena je $50-$100 mjesečno. Do četiri bennera stanu sa strane.
  banners
  Click to expand
 • Footer Banner (728 x 90) – Iznad footera svake stranice. Cjena $50 mjesečno.
 • Header Banner (728 x 90) – Najbolje i najviđenije mjesto s najviše pogleda. Header svake stranice na vrhu. Cjena $100 nakon mjesečno.
 • Post Banner (468 x 60) – Ispod svakog posta. Cjena $30 mjesečno
 • Small Side Banner (125 x 125) Dostupni na kućnoj i svim ostalim stranicama bloga. Cjena $20 mjesečno.
 • Background Banner – U pozadini svake stranice. Kontaktirajte nas za cjenu.

Osim benera nudimo:

 • Plaćene recenzije aplikacija
 • Plaćene recenzije servisa i proizvoda
 • Nagradne igre uz razmjenu Facebook i Twitter fanova

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Molimo, kontaktirajte nas putem kontakt forme, ili putem emaila na “omizioblog (at) gmail (dot) com”,  a naš tim će se potruditi da u što kraćem roku odgovori na vaša pitanja.

Hvala vam na interesovanju,

Omizio.com tim