Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Oprema >>> Back button od sada i na iPhone modelima?
Halo Back za iPhone

Back button od sada i na iPhone modelima?

Imate kolegu sa Android uređajem i zasigurno ste ih vidjeli mnogo puta kako koriste svoju ”Back” tipku na svom uređaju i pomislili ste si kako bi i vama to bilo zgodno na vašem iPhone-u? Novi Halo Back vam nudi baš tu opciju. Iako je gumb nevidljiv odradit će svoje.

Naime, tim stručnjaka je osmislio integrirane krugove u samom staklu, te na taj način i funkcionira samo zaštitno staklo. Pritiskom na donji lijevi dio vašeg uređaja pokrenut će se sam proces pritiska gdje će na kraju biti ”dotaknuta” opcija ”Natrag” te vas vratiti na prethodni meni. Naravno uz opciju ”Back” tipke, vaš ljubimac i dobiva i više nego odličnu zaštitu.
Smartlayout

Uz popraćenih 8 018 tzv. ”Backera” skupljena je suma od 251,089$ što je bilo i više nego dovoljno za početak samog projekta. Nažalost zasad znamo samo da će Halo Back biti dostupan za iPhone 6 Plus i iPhone 6 modele zbog veličine i težeg doticanja opcije Natrag. Iako bi u budućnosti na tržište trebala biti izbačena i verzija za iPhone 5S modele. No još ćemo se malo strpiti što se tiče toga. Prema onome što znamo isporuka bi trebala biti u kolovozu ove godine. A cijena? Cijena bi trebala iznositi 49$ (približno 340 HRK).

Isplati li se sačuvati par stotina kuna za novi Halo Back, prosudite sami.

  • Luc1fer

    Ne razumijem čemu ovo kad je od ios 7 swipe s lijeva na desno bilo gdje na ekranu služi kao back gesture. Po meni potpuno nepotrebna glupost! za 50$