Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Oprema >>> iControlPad Game controller za iPhone napokon u prodaji
icpmain

iControlPad Game controller za iPhone napokon u prodaji

Ideja za kreiranje fizičkog kontrolera za iPhone igre je stara koliko i sam iPhone. Srećom, jedna kompanija je odlučila ostvariti san svakog hardcore gamera. iControlPad se vrti po internetu već duže vrijeme kao vaporware, međutim nakon više beta verzija iControlPad će se ovog mjeseca napokon naći u prodaji.

Ako ste jedan od onih koji koriste ‘i’ uređaj za igranje igara, onda i sami znate koliko ste puta poželjeli imati normalne kontrole a ne touch controle. Većina nas je odrasla sa različitim vrstama joysticka počevši od Commodore 64 generacije pa sve do Xbox 360 tako da nije ni čudo da ova opcija svima nedostaje.

Kao što možete vidjeti na slici, controler uključuje Digitalni Dpad, 2 Analogna joystika, 6 prednjih gumbova i 2 gumba straga. Morate imati jailbreakan iPhone da bi ga koristili za sve igre, ali funkcionira i sa iPhone-ima koji nisu jailbreakani dok god igra ima Bluetooth keyboard support (ovo nemaju sve igrice). iControlPad radi pomoću bluetooth konekcije i unutarnja baterija vam može puniti iPhone bateriju ako ste spojeni preko USB porta dok igrate.

Uređaj će imati upgradable firmware, tako da će ga se moći upgrade-ovati kako bismo ubuduće mogli iskoristiti novije opcije.

Osim sa iPhone-om, također se može koristiti i za mnoge druge telefone uključujući PC.

Uređaj je već testiran i radi sa sljedećim mobilnim uređajima:

iPhone 3, iPhone 3G, iPhone, iPhone 3GS, iPhone4, iPod touch, Motorola Backflip, Lg Optimus S, Lg Ally, Blackberry Touch, Samsung Intercept, HTC Dream, HTC G1, Era G1.

Ako imate 74.99$ ili 46.70E možete ga odmah naručiti sa web-stranice icontrolpad.com

Molimo sve naše čitatelje koji se odluče za kupnju, da nam se jave i pošalju prve dojmove. Za sve ostale: recite nam šta mislite o ovoj stvarčici?

Naravno, možete započeti diskusiju o ovome i putem naše Facebook stranice ili Twittera.

 • Sank

  Pitam autora teksta kakva je razlika između igrica i igara? Jel ih naziva igricama jer su male, igraju se na malom uređaju ili je u pitanju nešto treće malo? ;-)

  • Zoran

   … who . gives . a . shit ?!

 • Zoran

  ako se ne varam njega su napravili autori “open pandora” ručne konzole, isto jednog underground projekta kojeg svi hvale.