Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Apple >>> Apple Watch >>> Pretvorite obični Apple Watch u Zlatnu Gold Ediciju (Video)
gold?original

Pretvorite obični Apple Watch u Zlatnu Gold Ediciju (Video)

Kao što znate Apple prodaje svoj smart watch od suhog zlata za najmanje $10,000 dolara a ako naručite neku bolju narukvicu cijene idu i do $17,000.

Naravno zlatni i pozlaćeni satovi se prodaju na tržištu već godinama i već znamo da Zlatni Apple Sat koristi oko $700 u vrijednosti zlata. Što znači da bi mu u biti cijena trebala biti puno manja od $10,000. Možda 2-3 tisuće. Naravno ova cijna je marketinški trik koji će privući one koje imaju $10,000 za sat te staviti Apple na pedastul s firmama poput Tag Heurea, Burberrya, Versace mada i oni rade isto.

Što da vam kažem, da sada putem malo elektrokemije sami možete pretvoriti obični Apple Watch u Gold Edition za samo $97. Dobro nećete pretvoriti metal u zlato jer to još nismo izmislili ali možete ga obložiti tankim slojem 24 karatnog zlata te ga pozlatiti da izgleda kao Gold Edition Watch.

doit

Naime radi se o Kickstarter kampanji koja je već dobila dovoljno novaca da pretvori ovaj san u ralnost. Za $97 dolara, kemist s videa će vam poslati sve što vam treba da sami pozlatite Apple Watch. Kit dolazi sa elektro kemiskim alatom i tri kemikalije koje će ionizirati atome Zzzzzz.

Sada svi možemo biti kao Kanye i Beyonce. Sad nam još samo treba obični Apple Watch.

Ako mi ne vjerujete pogledajte video ispod.

Ako želite biti obavješteni o novostima o vašem omiljenom uređaju možete nas pratiti i putem Facebooka ili Twittera.

Credit: Kickstarter