Monday, 16 May, 2022
Home >>> Oprema >>> Prozirni iPhone 4 okvir dostupan za kupovinu
trans_iphone4

Prozirni iPhone 4 okvir dostupan za kupovinu

Nedavno smo pisali o prozirnom iPhone 4 okviru pod sekcijom Oprema, a ono što je bila želja mnogih korisnika postalo je stvarnost.

Naime nakon našeg prvog posta, saznali smo da je originalni okvir napravljen tako sto je mladić iz Hong Konga uzeo razrjeđivač te skinuo svu boju sa crnog iPhone-a 4.

Njegovom se susjedu toliko svidjela ideja da je odlučio napraviti providne okvire za iPhone 4 i počeo ih je prodavati.

Sada možete kupiti na M.I.C Store-u providni okvir po cijeni od $23,90 , klikom na ovaj link možete odmah vidjeti informaciju o proizvodu a ovdje možete naći detaljne upute kako odvojiti zadnji dio kućišta iPhone-a te zamijeniti s novim.

Moramo vam napomenuti da je ovo potpuno “učini sam” postupak i da kad jednom otvorite iPhone, automatski gubite garanciju uređaja. Također vam moramo napomenuti da iPhone sa providnim okvirom ima problema sa kamerom, iste probleme koje je imao i originalni bijeli iPhone 4, što je ujedno bio i razlog zbog kog se nikada nije ni počeo prodavati. Govorim o “light leak-u” gdje više svjetlosti ulazi u leću iPhone kamere, tako da pokvari mnoge fotografije ovisno o količini svjetlosti.

Ako se ipak odlučite kupiti jedan od ovih okvira želimo vam ugodnu zabavu s postavljanjem novog look-a na vašeg i-ljubimca. Posaljite nam slike :)

 • Maki

  odlicno izgleda, sad cekam da mi istekne garancija i onda ga kupujem :D

 • dragoslav

  Zasto da kupis ,jednostavno uzmes razredjivac i sam skines boju :) i eto resenja i ustede

  • Anonymous

   Nije ti ni ta loša, jedino je problem ako nekom dosadi prozirni izgled pa poželi vratiti stare dijelove da bi izgledao kao ranije :)

 • Usb 121

  moze li se sa razrjeđivacem skinuti i sa 3gs crna boja? jel probao netko :)
  P.S čisto iz radoznalosti sta znaci ime omizio?? :D pozz