Sunday, 1 August, 2021
Home >>> Oprema >>> Učinite da vaš iPhone 4 ili 4S izgleda kao “iPhone 5″ (Update)
white03

Učinite da vaš iPhone 4 ili 4S izgleda kao “iPhone 5″ (Update)

Ako vam se sviđa dizajn koji glasine sugeriraju za stražnju stranu novog iPhonea onda imam dobre vijesti za vas. Od danas možete kupiti zamjensku pozadinu za vaš iPhone 4 ili 4S koja nalikuje dvobojnoj pozadini kakva se očekuje na iPhoneu 5. 

Tvorci ovog kućišta obećavaju kako će ovo biti najlakši način da učinite da vaš stari uređaj nalikuje dolazećem. Naravno, sve to treba uzeti sa zrncem soli jer niko nema predstavu kako bi novi iPhone trebao izgledati. Sam dio napravljen je od aluminija i bezbojnog akrila dok je korištena pokrovna leća kamere ista kao i na originalnom dijelu. Kvalitet je, po njihovim riječima, isti kao da je ploča izašla iz samog Foxconna tu je i garancija od 30 dana. Možete birati između crne ili bijele inačice a u paketu ćete dobiti i odvijač potreban za instalaciju. Sama instalacija nije komplikovana a sve što trebate učiniti je izvaditi dva vijka sa donje strane vašeg iPhonea i kliznuti pozadinu prema gore kao na ovom tutorialu.

Ovo kućište možete nabaviti po cijeni od 30$ a za sve detalje posjetite službenu stranicu proizvođača.

UPDATE:

Appleu se, sasvim očekivano, nije dopalo što njihov logo krasi kućište koje nema službene poveznice sa tvrtkom.  Iskoristite još malo vremena koje je preostalo da kupite ovaj dio dok proizvođač ne bude primoran da ga “povuče sa polica.”

  • Steve

    extra

  • Guest134

    eh da, inače, kako smo gledali slike iphonea 5, plavo-crna kombinacija, nije mi se nikako sviđala pozadina, ali ako bijela varijanta bude izgledala kao prva slika, onda će biti super, baš mi se sviđa ova kombinacija :)

  • Bla

    He, he…jedino sto ga ne mozemo izduziti!!!