Monday, 16 May, 2022
Home >>> Oprema >>> WALdok: Plug’n’play zvučnici za iPhone, iPod ili iPod Nano
waldok_main

WALdok: Plug’n’play zvučnici za iPhone, iPod ili iPod Nano

Što je WALdok?  WALdok je mali (40mm) zvučnik i punjač za iPhone 3G/3GS/4 i iPod nano/classic/touch koji se spajai direktno na utičnicu u zidu.

WALdok vam omogućuje da slušate muziku u bilo kojem dijelu kuće uključujući i kupatilo, dok se spremate za posao ili školu. U isto vrijeme će vam dopuniti bateriju ‘i’ uređaja.

Gdje ga kupiti? Još uvijek nije u prodaji.

WALdok je još jedna odlična ideja koju je objavila američka web stranica KickStarter.com. Na kojem principu radi KickStarter? Ako imate dobru ideju, priložite je toj stranici i možete odrediti koliko vam treba novaca da je ostvarite. U ovom slučaju, 30.000$. Putem ove stranice moguće je i prikupiti taj novac preko donacija posjetitelja (imate 2 do 3 mjeseca). Nakon sto skupite novce možete početi proizvoditi ono što ste naumili. Ako ne skupite novce u određenom vremenu, sve se donacije vraćaju donatorima i projekat se zaustavlja. Ako skupite novce onda možete ostvariti svoj san, kao momci iz Bostona koji su napravili Glif stalak za iPhone 4 o kojem smo već pisali ranije.
Doduše, WALdok treba da pričeka jos 35 dana prije nego dobije potrebne novce iako su već skupili preko 52 tisuće dolara za samo 30 dana. To znači da bi WALdok trebao postati dostupan veoma brzo.

Prema objašnjenju na stranici, WALdok ima odličan zvučnik koji proizvodi duboki bas. Također ima unutarnju bateriju, tako da ga možete koristiti i na stolu bez da koristite utičnicu na zidu. Postojat će Europska i Američka verzija, a uređaj će biti dostupan po cijeni od 59$.

Da li je iko od vas zainteresiran? Vjerujemo da jeste. :)

Za jos vise slika posjetite KickStarter.com