Friday, 28 January, 2022
Home >>> Pravne informacije

Pravne informacije

Spremanje informacija

Posjeta i korištenje Omizio.com web stranice uključuje spremanje informacija poput datuma i vremena posjete, vrste browsera, ip adrese i anonimnog identifikatora. Omizio.com garantuje da će ove informacije biti korištene za vaše privatno identificiranje te se neće davati ni prodavati trećim osobama ili koristiti u druge svrhe.

Sadržaj web stranica uvrštenih na OMIZIO.COM

Omizio.com nije odgovoran za točnost, uvredljivost ili druge pogreške na web stranicama čije linkove možete naći na Omizio.com.

Tutoriali:

Jailbreak i otključavanje telefona vam poništava garanciju. Korisnici su sami odgovorni za svoje postupke oko jailbreakiranja. Tutoriali i ostale upute na ovoj stranici su provjereni ali nikada nisu 100% sigurni iz različitih faktora. (npr: različite konfiguracije računala,browsera, operativnog sustava, vrste iPhone-a, vrste iOS-a i sl). Ako neznate što radite i niste voljni experimentirati,  jailbreak vam može napraviti uređaj nestabilnim i nesigurnim naručito ako odlučite da skidate crackirane aplikacije i crackirane Cydia twekove. Pratite sve upute, tutoriale i mišljenja Omizio teama i čitalaca Omizio.com bloga na osobni rizik.

Osobne identifikacijske informacije

Neki od omizio.com servisa traže registraciju kako bi napravili korisnički račun. Registracijske informacije najčešće uključuju ime i prezime korisnika, email adresu i lozinku za korisnički centar. Te informacije su potrebne kako bi se korisnički račun mogao koristiti.

Kolačići/Cookies

Kolačići su male datoteke koje sadrže informacije koje web stranica koristi za spremanje korisničkih postavki. Možete postaviti vaš browser da kontrolira kolačiće, dok zabranom kolačića možete djelomično onesposobiti neke Omizio.com servise.

Razmjena informacija

Omizio.com ne prikuplja osobne informacije osim ako ih korisnik sam ustupi. Takve informacije ne razmjenjujemo, ne iznajmljujemo niti prodajemo. Neke podatke možemo razotkriti samo u slučaju sudskog naloga ili drugih ilegalnih radnji.

Apple Inc.

Apple inc. ne sponzorira niti na bilo koji način uslovljava sadržaj članaka na Omizio.com. Apple  logo je registrirani trademark Apple Inc. korporacije.

Autorska prava

Svi zaštićeni znakovi su u vlasništvu njihovih respektabilnih vlasnika. Sva prava pridržana.

Blog i svi sadržaji bloga (tekstualni, vizuelni te video i audio sadržaji) su autorsko vlasništvo. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela na koje Omizio.com polaže autorsko pravo, smatra se kršenjem istih te je kao takvo, podložno tužbi.

Prenošenje informacija objavljenih na blogu Omizio.com dozvoljava se isključivo uz uvjet da preneseni dijelovi originalnog teksta nisu duži od 700 znakova ili 150 rijeci, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a u slučaju da je riječ o web stranici, obavezno je i staviti tekstualni link koji vodi ka orginalnom članku. Za drugačiju upotrebu, molimo da se javite Omizio.com teamu putem kontakt forme.

Objavljivanje informacija

Omizio.com zadržava pravo da u bilo koje vrijeme bez najave promijeni ili poboljša ova pravila. Vaša prava nećemo umanjivati bez vašeg osobnog odobrenja. Pravila važe od listopada 2010. god.
Korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se nalazi na Omizio.com, smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Posljednja promjena: 13.7.2015